Miért utálják olyan sokan a rendőröket?
"Hagy rá, ez ezt élvezi! Hát nehogy már valaki megmagyarázza a nagy múltú mérnök úrnak a tutit. Hát neki kátú diplomája van! Hát hol vagyunk mi kis senkik hozzá képest..."
Rendben, akkor olyan választ írok, ami számodra is elfogadható:
Az egyetemisták nagyon okos emberek, akik valóban megérdemlik azt, hogy a társadalomban előkelő helyet foglaljanak el. Különösen igaz ez a reál szakon végzett leendő diplomásokra, hiszen ők azok, akik kivétel nélkül a társadalom mozgatórugói. Az is igaz, hogy ők folyamatosan úgy viselkednek, ahogyan az elvárható, hiszen tisztában vannak azzal, hogy milyen fontos pillérei a társadalomnak/gazdaságnak.
Bocsánat, hogy letegeztem.
Köszönöm, hogy megszólíthattam (én sajnos csak egy földönfutó adófizető polgár vagyok).
Kicsit el vagytok tájolva.
A büntetésekből a bevétel nem a rendőrséghez jut.
Legközelebb, aki kap egy csekket, olvassa el mi van ráírva.
A befizetés a Magyar Államkincstár-nak megy.
A rendőrségnek nincs közvetlen érdekeltsége a büntetésekben, hacsaknem saját zsebre dolgozik, az viszont az állásába kerülhet, ami nem biztos, hogy megér egy extra tízezrest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!