Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szívbetegen gyárimunkában 3...

Szívbetegen gyárimunkában 3 műszakban ráadásul bejárósan bírnám szerintetek?

Figyelt kérdés
Sajnos sehol nem kapok munkát, a szüleim rossz szemmel nézik, hogy itthon vagyok, muszáj lesz gyárba mennem. Szerintetek bírni fogom a leírtak alapján? Vonatoznom kéne majdnem 30 km-t utána még buszra is kellene szállnom, mert a város szélén van a gyár meg a 3 műszak...

2015. ápr. 2. 12:20
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én biztos nem tettem fel itt semmilyen kérdést...
2015. ápr. 2. 17:59
 22/23 anonim ***** válasza:

Megkell probálni ha nem megy, akkor otthagyod. Max. ugyanott leszel, mint most.

Egyébként meg én komoly migrénnel, alacsony vérnyomással csinálom a 3- műszakot és még egyszer sem voltam ez miatt betegszabin. (Max. infulenza miatt).

2015. ápr. 2. 21:41
 23/23 anonim ***** válasza:

Gondolom fizikai munkáról van szó, mivel írtad, hogy gyárban lenne.

A 30 km+busz nem olyan vészes, ha nincs közelebb munka. Én viszonylag jobb helyen lakom, mint Somogy megye, erre jobbak a munkalehetőségek, de mégsincs a közelben számomra megfelelő munka, így utazni kényszerülök napi 60 km-t vonattal + 30 percet busszal oda + vissza. Mivel szükségem van pénzre muszáj ezt csinálnom, itthon csak halálra unnám és feleslegesnek érezném magam.

Menj el az orvoshoz, üzemorvoshoz, hogy kivizsgáljon, de ha azt mondják, hogy nem akadály, akkor könyörgöm, legalább próbáld meg.

Nekem anyám nagy hipohonder, 20 éve nem dolgozik, mindenféle betegségeket képzel be magának csak, hogy nincs semmi baja, már mindenféle orvost felkeresett, de senki sem talált nála semmit, ezért az orvosokat hibáztatja, pedig csak lusta dolgozni. Volt már, hogy egy családi összejövetelen arra panaszkodott, hogy azért nem dolgozik, mert nincs munka, rá két hétre a nagybátyám szerzett neki egy gyalog 15 percre percre lévő takarítói munkát, ahova elment 2-szer, majd kijelentette, hogy ő fullad a takarítástól, ezért felmondott, azóta is itthon lopja a napot, apám tartja el.

Remélem, te nem ilyen munkakerülő vagy, lehet, hogy nem avgy hozzászokva a munkához, de gondolj arra, hogy a pénzből amit megkereshetsz mi mindent vehetnél meg, mert gondolom vannak igényeid. Ez motiváljon!

2015. ápr. 9. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!