Szívbetegen mit csináljak hogy kelljek a lányoknak?
Figyelt kérdés
A betegségem miatt nem sportolhatok és hamar elfáradok minden fizikai tevékenységtől, de szeretnék mégis kisportolt, kigyúrt, kockahasú, jóképű lenni, hogy kelljek a lányoknak.
Az orvos nem segít, mikor mondtam ezt neki tanácsot kértem csak kinevetett.
2013. jún. 15. 17:15
1/8 A kérdező kommentje:
21/F
2013. jún. 15. 17:15
2/8 anonim válasza:
Próbáld meg a sportot,figy haver nekem billentyűm nem zár tökéletesen,de akkor is eddzek nem érdekel.Maximum au revoir lesz :D :D
De a lényeg mi a baj a szíveddel?
Ha ilyen paramétereket akarsz akkor bizony kőkeményen edzened kell,kezd el.
Az orvosok 90% meg egy barom,tisztelet a kivételnek.
2013. jún. 15. 17:34
3/8 A kérdező kommentje:
Azért nálam ennél komolyabb a probléma, de az életemet nem kockáztatom senki miatt, tehát akkor maradok ilyen.
2013. jún. 15. 17:39
4/8 anonim válasza:
Két lehetőséged van: vagy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy vagy elkezdesz finoman súlyzózgatni, felüléseket csinálni, stb.
Mellesleg a lányoknak nem a kigyúrt pasik kellenek, ez hülyeség.
2013. jún. 15. 17:46
5/8 anonim válasza:
hát szerintem ne kockáztasd az életedet, csak azért hogy izmosabb legyél, inkább ügyelj arra, hogy ápolt, határozott, jó megjelenésű legyél.
nem minden csaj csak a kigyúrt pasik érdekelnek.
24/F
2013. jún. 15. 17:46
6/8 anonim válasza:
Ha ilyen problémáid vannak, akkor ne akarj kisportolt lenni. Ne aggódj, sokan vannak, akik nem szenvednek ilyen betegségben, és mégsem kisportoltak, mégis van párkapcsolatuk. Neked is lesz. ;) És az arra érdemes olyannak fog szeretni, amilyen vagy.
2013. jún. 15. 17:48
7/8 laci911 válasza:
Csak gondolj bele érdemes megálni a pina miatt ...? Igen tény sok nő az ilyen csàvokra bukik És akkor mi van ? Esetleg probàlj meg olyan dolgokat ami nem. Csak a kinézett javítja , tehát érdeklődő kegyél !
2013. jún. 15. 18:22
8/8 anonim válasza:
ugyan, az én pasim is sportolt 7 évig, de rosszul edzette az edző, és most sportszive van.. de ettől függetlenül sokat dolgozik, csak a sportteljesitménye nem változhat. vannak olyan munkák, amelyeket el tudsz végezni, ergó nem fogsz otthon ücsörögni, nemde? tornázni attól még lehet, csak nem azt a nagyon nehezet..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!