Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Utikalauz elkeseredett fiúknak...

Utikalauz elkeseredett fiúknak és lányoknak?

Figyelt kérdés

Tévhitek és realitás

Túl sok ilyen kérdést látok és egyszerűen nem bírom, gondoltam írók egy ilyet, ha 1 embernek mondok vele újat, már akkor megérte :D

-"Csúnya vagyok, senki sem fog szeretni?"

De! Tapasztalatból beszélek, mindig is rondának találtam magam, mégis volt párkapcsolatom, nem is egy, és nem is mindig én kezdeményeztem. Ez annyira szubjektív dolog, kinek ki jön be, egyszerűen nem lehetséges már csak kombinatorikailag sem, hogy ne legyen legalább 1 ember a világon akinek tetszél. Tudom, persze amikor épp nincs senki, vagy nem is volt még senki akkor reménytelennek tűnhet az egész, de fel a fejjel, lesz jobb, és ezt biztosra mondom !

- "Kicsi a mellem, nem fog szeretni"

Ez sem igaz, csak a felszínes(legtöbbször) embereknél. Egy értelmes srácot annyira érdekli a mellméreted, hogy semennyire.

- "Kicsi a péniszem, most mindenki el fog kerülni?"

Nem éppen, a hüvelykujjaddal és a középső ujjaddal is tudsz hüvelyi orgazmust előidézni ha ügyes vagy, a csikló orgazmusról meg ne is beszéljünk. Szóval én nem aggódnék ezen túlságosan, max egy picit többet kell kézzel dolgoznod.

- "Magasabb vagyok mint a pasi, most emiatt le fognak nézni ?"

Ki nem sz@rja le? Ha tetszik neked valaki, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, persze ezt korra is értem (18 fölött :D)

- "Van olyan akinek nem számít a külső?"

Nincs, és ez így van rendjén. Mint már mondtam ez szubjektív, hogy kinek ki tetszik, de azért egy annyi kell, ha először meglátod, akkor valami megfogjon benne. De ennyi, nem több. Nagyon el van túlozva ez a külsőséges dolog, fele annyira sem számít mint amennyire azt hiszik az emberek.

Annyira rossz nézni, hogy csomó önbizalomhiányos ember van, és ezt egymásnak okozzunk, különféle médiából szedett nem reális túl igényekkel, és általánosításokkal (Ha egy valaki lecsúnyázott, akkor biztosan mindenki csúnyának gondol !).

Legyünk már egy kicsit nyitottabbak a gondolkodásunkban, olyan sok gyönyörű embert lehetne megismerni akiket esetleg eltaszítunk magunktól, vagy meg sem ismerünk pont ilyen igények és/vagy önbizalomhiány miatt!

Köszi ha valaki elolvasta :D

2013. jún. 12. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
:)
2013. jún. 12. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Érdekes, a gazdag pasik valahogy kimaradtak...pedig azokra nyomul a legtöbb nő.
2013. jún. 12. 15:09
 3/3 anonim válasza:

És mi a kérdés? :-)))

Amúgy köszi a leírást, bár momentán nem érint. :)

2013. jún. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!