Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szívbetegen gyárimunkában 3...

Szívbetegen gyárimunkában 3 műszakban ráadásul bejárósan bírnám szerintetek?

Figyelt kérdés
Sajnos sehol nem kapok munkát, a szüleim rossz szemmel nézik, hogy itthon vagyok, muszáj lesz gyárba mennem. Szerintetek bírni fogom a leírtak alapján? Vonatoznom kéne majdnem 30 km-t utána még buszra is kellene szállnom, mert a város szélén van a gyár meg a 3 műszak...

2015. ápr. 2. 12:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha sportolni szabad vele, akkor dolgozz is nyugodtan.

Azert doglesz ki ket persz utan mert gondolom nulla az allokepesseged. Nincs orvosi indoka hogy ne dolgozz, innentol kezdve rajtad all, de ha nem dolgozol ne hivatkozz a betegsegedre.

2015. ápr. 2. 12:53
 12/23 anonim ***** válasza:

Azért a munka nem biztos, hogy sporttal megegyező teljesítményt kíván.

Szerinted hogy lehet válaszolni, ha azt sem tudni milyen jellegű a munka?

Valamit ülve dobozolni pl. miért ne lehetne?

Talán csak kifogást keresel itt?

Anélkül hogy lebecsülném betegségedet....

2015. ápr. 2. 12:56
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy nincs állóképességem. Tesiórákon keményen hajtottak minket mindig, már ott is szarul voltam, fulladoztam stb. De mindegy, most biztos azt mondjátok, hogy nem akarok dolgozni.
2015. ápr. 2. 12:58
 14/23 anonim ***** válasza:

" Tesiórákon keményen hajtottak minket mindig, már ott is szarul voltam, fulladoztam stb"

Igen, ezt jelenti hogy nincs allokepesseged.

2015. ápr. 2. 13:03
 15/23 A kérdező kommentje:
Jó akkar legyen igazad...
2015. ápr. 2. 13:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Próbáld meg, aztán meglátod.

Próbaidő alatt bármikor indok nélkül felmondhatsz.

Legalább arra a pár napra is kapsz fizetést.

Őszintén szólva, nekem nincs semmi bajom a szívemmel, de én sem bírtam. Úgyhogy pár nap után felmondtam.

2015. ápr. 2. 13:04
 17/23 anonim ***** válasza:
nem mondjuk azt, nagyon nehéz ez a munkahelyzet.. próbálj meg Önkormányzatnál - ott vesznek fel közmunkást irodába is. Az orvos ad olyan igazolást, hogy nem végezhetsz szabadtéri nehéz fizikai munkát, próbáld meg.
2015. ápr. 2. 13:05
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

1.) Üzemorvosi vizsgálaton úgyis eldől, alkalmas vagy-e az adott munkára, erre már felvételkor sor kerül.

2.) Tesióra - én nem bírtam hosszú távon futni, lépcsőzni (én voltam a legkisebb, és olyan dolgokat kellett csinálni lépcsőzés címén, amikhez rövidek voltak a lábaim); viszont ennek ellenére vannak olyan sporttípúsok, amiket meg bírok, és most felnőttként ilyeneket végzek, illetve a saját tempómban haladok, nyilván, ha egy sablont akarnak mindenkire ráhúzni, ott lesznek, akik kihullanak, de nem lehet egyénre szabni a tornaórákat az iskolában (egyelőre), ez olyan, mint ha mókusokat és halakat akarnánk összehasonlítani, melyik tud jobban fára mászni

Keresztapámnak gyerekkorában műtötték a szívét (életmentő műtét volt, szóval nem valami apróság), utána teniszezni kezdett, most orvos.

Szóval én javaslom, kérdezz rá a cégnél a munkavégzés jellegére, miből áll, kérdezz rá orvosnál, legkésőbb üzemorvosnál úgyis kiderül, és próbálj olyan mozgásformákat keresni, amiket bírsz, és fokozatosan emeld a szintet, ahogy neked jólesik.

2015. ápr. 2. 13:11
 19/23 anonim ***** válasza:

Én megbeszélném a háziorvossal. Ha ő azt mondja, lehet, akkor később azért az üzemorvosi vizsgálaton az üzemorvosnak is elmondanám, mi a problémám. Ha ő is azt mondja, lehet, akkor lehet.

Aztán megpróbálod és majd érzed, bírod-e.

2015. ápr. 2. 14:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már egy éve is feltetted itt. Neked nem a szíveddel van bajod, hanem a fejeddel. Keress fel egy pszichiátert, mert szomatizálsz.
2015. ápr. 2. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!