Aki hosszabb távon vezet egyedül nap mint nap, mit csináltok vezetés közben, hogy ne legyen unalmas?
Figyelt kérdés
Rádiós műsort hallgattok? Vagy pl hangos könyvet?
Nemsokára elkezdek dolgozni, 2x40 percet fogok vezetni. Kicsit félek, hogy nagyon álmosító lesz, és nem tudok majd rendesen figyelni a vezetésre. Rutinom egyébként van, régóta vezetek, de napi szinten eddig ennyit nem autóztam.
2015. márc. 16. 22:36
1/1 anonim válasza:
Én semmit nem csinálok, csak a vezetésre koncentrálok. Ha bármit csinálnák attól csak jobban elfáradnák még akkor is ha érdekesnek tűnne. Mások szabálytalankodásaira is mindig jól reagáltam így. Én szeretek mindig csak egy valamire koncentrálni, nem csak vezetés esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!