Kinek, hogy ment jogosítvány után a közlekedés? Egyedül vezetett, vagy ült mellette valaki?
1,5 hete van meg a jogsim, én csak akkor akartam letenni, mikor volt már annyi pénzem , hogy vegyek magamnak egy első saját autót. Amióta megkaptam a jogsit, minden nap mentem vele (kivéve a héten,mert szerelőnél volt 3 napig). Elmentem a tescoig, meg vissza, mindig nagyobb kerülővel megyek haza, de eddig csak ott vezettem ahol az oktatómmal is jártunk, vagy már ismerem az utat, mert sokszor jártam arra. Főként egyedül vezetek, mert egyszerűen ha beül valaki mellém és elkezd beszólogatni, stresszelek, leblokkolok és tuti h lefulladok, nem tudok beparkolni, stb..
Viszont ma el kellene mennem egy hosszabb útra, pont délután a nagy forgalomba. Ismerem az utat, csak van benne egy pici félsz... Ti hogy tudtátok ezt leküzdeni??
gyakorolni kell, es menni fog.
eleinte mindenki stresszel. ha gondolod tegyel ki T betut, akkor nem anyaznak majd, legfeljebb mindenki le akar elozni.
Nekem motorom van, 400-ason tanultam a suliban, és egy 600asat vettem, nem akartam és pénzem sem lett volna hogy most 125-östől haladjak felfelé.
Először a környék utcáiban tanultam a parkolást kanyarodást és a hátratolatást lábbal, utána amikor úgy éreztem menni fog a forgalom, elmentem tankolni a közeli kútra, egy kicsit féltem mert tudtam hogy magamért felelek tehát nincs már mögöttem az oktató
A lámpánál már előre figyelek mindenre
Kocsinál sem lenne másként, én direkt elindulnék tudván hogy max koccanás lehet belőle ha valamit elnézek, ha meg akarna jönni valaki utasként akkor beszélgetnék vele de nem rá figyelnék elsősorban
Este menj ki aztán járd be a környéket.
Ne sajnáld azt a tank benzint!
pont hogy nem jó ha rá parázol,nyugodtan vezess és sokkal jobban fog menni mintha azon agyalnál hogy hú na mit is hogy, meg mi van ha stb stb
én úgy gondolom ha valaki nem hisz magában az már bukta,ha meg hiszel magadban a tudásodban akkor meg nem kell félni.
a félős és a túl magabiztos közt találd meg a helyed akkor kevés eséllyel lesz gond szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!