Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi újság? Ti szoktátok ezt...

Mi újság? Ti szoktátok ezt kérdezni, kapni mástól? Tőlem melóhelyen vagy ha ismerőssel ha összefutok az utcán, folyton kérdezik. Már unom. Mit mondtok rá?

Figyelt kérdés
Szerintem annyira elcsépelt, hiszen nem biztos, hogy az orrára kötöm, hogy épp mi a helyzet, inkább valami semlegeset mondok. Vagy ez inkább pótcselekvés a másiktól?Ennél már csak a hogy vagy? a rosszabb...
2015. márc. 6. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar,hogy nem tudok rá rendesen válaszolni.de az hogy megkérdezik,egyáltalán nem zavar,én is szoktam kérdezni hogy mi a helyzet...és nem udvariasságból,hanem mert érdekel.
2015. júl. 11. 00:16
 12/15 A kérdező kommentje:
11#: és amikor megkérdezed mástól, hogy vagy?, és azt válaszolja, hogy nem jól, szrul, stb, akkor mit válaszolsz?
2015. júl. 12. 21:31
 13/15 anonim ***** válasza:

1, Nem szoktam kérdezni.

2, Csak olyan emberrel osztok meg személyesebb infót, akivel kölcsönösen bírjuk egymást, a többinek csak azt válaszolom, hogy "semmi".

2015. szept. 15. 05:58
 14/15 anonim ***** válasza:
ha nagyon bámulnak(pl a szomszéd)akkor kérdezem és elkezdenek beszélni magukról
2015. nov. 26. 22:23
 15/15 anonim válasza:
a "mi újság"-ot én a "mi a helyzet"-el szoktam lecsapni. a "hogy vagy"-ot az "életben"-el. valamint én csak akkor teszem fel valakinek ezeket a borzalmas kérdéseket, ha valóban érdekel a válasz, és csak azoknak a személyeknek, akiktől bárminő választ remélek. De úgy is reagálhatsz, hogy visszakérdezel, hogy vajon erre a kérdésre mi a helyes válasz... vagy akár azzal isfelbosszanthatod az illetlen kérdezőt, hogy VÁLASZOLSZ! hosszadalmasan és részletbemenően. Szerintem az emberek általuk vélt illendőségből vagy kínjukban teszik fel ezek a kérdéseket. Akit tényleg érdekel, hogy mi a helyzet veled, az máshogy fog puhatolózni.
2015. nov. 27. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!