Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jó döntés lenne újság írónak...

Jó döntés lenne újság írónak menni?

Figyelt kérdés
Igazábol negyon jol tudok fogalmazni(fogalmazást,történetet irni).De a helys irásom nagyon rosz.De ha van valakiek tanácsa hogy minek menjek azokat szivesen fogado.14/f

2013. szept. 30. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem javítasz a helyesírásodon, semmiképp. Utána se nagyon, nem hinném hogy olyan jól keresnek az újságírók. Inkább regényírásra mennék rá a helyedben. Hanknek is bejött.
2013. szept. 30. 18:58
 2/5 anonim válasza:

Eloszor, is 14 evesen meg felesleges azon gondolkozni ilyen halalos komolyan, hogy mit kellene dolgoznod, prsze jo hogy foglalkozol vele, de ennyire nem surgos :)

Ki, mondta, hogy jol tudsz fogalmazni? Csak kerdes nem bantas! A szuleid, tanaraid?A z ujsagiras nem annyibol all, hogy jol tudsz-e irni,hanem ,hogy eleg talpraesett, kivancsi,humoros szemely vagy-e! Ha priviben elkuldod, egy irasodat tobbet tudok segiteni.

2013. szept. 30. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztosan jól fizetnek, ha befutsz, de alapvető követelmény, hogy jól fogalmazz, "De" ellentétes kötőszóval nem kezdünk mondatot, így hát meg kellene tanulni nagyon helyesen írni, mert nem a cikkeket fogják nézni, hanem cikizni fognak!

Írd le, mi érdekel, mihez értesz. A matekot nem kérdezem, mert aki szereti a matekot, logikusan helyesen ír! Szereted a sportot? Mi az érdeklődési köröd?

2013. szept. 30. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:

" aki szereti a matekot, logikusan helyesen ír! "

Ilyen butaságot sem hallottam még. :-) Rossz vagyok matekból, de mindig helyesen írtam...

Amíg nem javítasz a helyesírásodon, felesleges ilyenen gondolkodni.

2013. szept. 30. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd, ne haragudj, de már ez a két sor is hibákkal teli és igénytelen volt, újságíró meg annyi, mint a rostalika. Szerintem válassz valami olyat, amiben tényleg tehetséges vagy! (minden osztályban van legalább két-három gyerek, akik kiemelkedően jól tudnak fogalmazni, ez annyira tucat tehetség, hogy kifogástalanul kell művelni ahhoz, hogy megélhess belőle)
2013. okt. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!