Jó döntés lenne újság írónak menni?
Eloszor, is 14 evesen meg felesleges azon gondolkozni ilyen halalos komolyan, hogy mit kellene dolgoznod, prsze jo hogy foglalkozol vele, de ennyire nem surgos :)
Ki, mondta, hogy jol tudsz fogalmazni? Csak kerdes nem bantas! A szuleid, tanaraid?A z ujsagiras nem annyibol all, hogy jol tudsz-e irni,hanem ,hogy eleg talpraesett, kivancsi,humoros szemely vagy-e! Ha priviben elkuldod, egy irasodat tobbet tudok segiteni.
Biztosan jól fizetnek, ha befutsz, de alapvető követelmény, hogy jól fogalmazz, "De" ellentétes kötőszóval nem kezdünk mondatot, így hát meg kellene tanulni nagyon helyesen írni, mert nem a cikkeket fogják nézni, hanem cikizni fognak!
Írd le, mi érdekel, mihez értesz. A matekot nem kérdezem, mert aki szereti a matekot, logikusan helyesen ír! Szereted a sportot? Mi az érdeklődési köröd?
" aki szereti a matekot, logikusan helyesen ír! "
Ilyen butaságot sem hallottam még. :-) Rossz vagyok matekból, de mindig helyesen írtam...
Amíg nem javítasz a helyesírásodon, felesleges ilyenen gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!