Igaz ez a cikk?
Én ledöbbentem amikor elolvastam.Apuka megpofozta a srácot aki meg akarta erőszakolni a kislányát, és annak barátnőjét.A srác megúszta pár pofonnal, az apát meg lecsukták..
Komolyan itt tartunk?Aki gyilkol,erőszakol,lop azok megússzák olcsón, aki pedig a jóért cselekszik lecsukják?Szerintem jogosan cselekedett az apuka (már ha igaz a hír), sőt ha az én lányom lett volna a srác nem hagyja el rohamkocsi nélkül a helyszínt...
Igen felfüggesztett félrenéztem.De a lényegen szerintem nem változtat.A jó bűnhődik a rossz megússza.
Sajnálatos hogy itt tartunk most :(.
A cigóknak mindent lehet. Nálunk az iskolába elküldte a cigánygyerek a tanárt a csába és hozzávágta hogy "Ne pofázzá büdös fehér!" Megtehették. Másik alkalommal egy padot vágott a tanárhoz. Megtehette. Az egyik tanár egyszer merte azt mondani hogy cigány rögtön bent volt mindenki és rasszistázták -.-"
Itt élünk. A büntetőtörvénykönyv meg kész vicc.
késő válasz, de én megfojtottam volna :)
lány létemre.. és engem még le se csuknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!