Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti kit vennétek fel előbb a...

Ti kit vennétek fel előbb a munkára?

Figyelt kérdés
Szóval te meg még egy gyerek jelentkeztek egy informatikai munkára, te neked csak 8 általánosod van, de a kisujjadban vannak a gépek, mindent tudsz a gépekről, hogyan kell összerakni, szétszedni, stb emellett perfect beszélsz angolul, és van a másik gyerek, aki egyetemet járt, magasfokú végzettségű, de kb csak be meg ki kapcsolni tudja a gépet, na szóval ti a kettő közül melyiket vennétek fel a munkára? a válaszokat előre is köszönöm

2015. márc. 3. 04:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
49%

Nincs és nem is kell ,nélküle is boldogultam mindig. Irodista ismerőseim munkájába belelátok és soha egyiknek sincs szüksége semmi iskolai matekra, se történelemre, magyarra, biológiára stb. Számítógépes alapismeret ,meg jó helyezkedés és kommunikáció erre van szükségük. A tananyag meg törlődik a memóriából úgy is ha nem használják..

Konkrétan az egyik egyetemet (Corvinus) végzett, mondta el nekem hogy amit csinál jelenleg , azt egy idomított majom is megcsinálná ,de mivel a bekerüléshez kellett a papír és neki volt, most ellébecolgat jó pénzért.

2015. márc. 25. 20:04
 32/35 anonim ***** válasza:
Egyszer azt írod, hogy van érettségid, utána meg azt, hogy otthagytad a közép iskolát. Az , hogy fel tudod telepíteni a windowst, meg crack eled a szomszéd pistike játékát, meg összedugod a húgod számítógépét, nem jelenti azt , hogy értessz a gépekhez. Te egy 8 általánost végzett, álmodozó vagy, aki előbb utúbb rájön arra, hogy egy nagy büdös szrt fog elérni az életben, ha nem végez iskolákat. Ez lessz, most meg moroghatsz, meg bizonygathatod a szakértelmedet. suttyó! Ha van pénzed tanulj Azt lessz jó munkád
2015. szept. 20. 13:41
 33/35 anonim ***** válasza:
73%
Ha valakinek csak 8 általánosa van az azt sejteti manapság , hogy retardált. És most ne gyertek azzal hogy nem volt eséje tanulni ...... egy 14 éves gyereknek ma még kötelező iskolába járnia. Te neked fogalmad sincs milyen középiskolába jelentkezel? Ilyen növényekkel foglalkozó izé????? Te az informatikai ismereteidet honnét szedted áruld már el, meg úgy naggyából mit is rejtenek a te informatikai ismereteid? :D MENNYÉ TANULNI MER BETANÍTOTT MUNKÁS LESZEL EGY SZALAG MELLETT! Aztán akkor már akarhatsz te tanulni,nem lessz egyszerű.
2015. szept. 21. 10:38
 34/35 A kérdező kommentje:
Hát igen azt én vagyok a retardált, ilyen kommentel ezt én nem nagyon hangoztattam volna... 14 évesen kötelező a suli, na ha nem mondod nem is tudom, amúgy ez nem tudom honnan jött neked, szerintem én a magam 8 általánosával, több dolgot tudok mint te az isten tudja middel, honnan szereztem az informatikai ismereteim? miért csak olyan érthet a géphez, aki valami nagyon menő hightech egyetemekre jár, meg minden, lehet hogy te valami burokban nőtté fel vagy nem tudom... amúgy te az ilyen nagyon beoltós kommentek írásai után, megkérdezném te mihez értesz, azt észre vettem hogy beoltani azt nagyon tudsz... csak egy jó tanács, ahhoz hogy valamit tudj, nem szükséges a történelem, a földrajz, a bonatika, a biológia, kémia, fizika, matek meg stb dolgok tudása... és megsúgom, mára már egy számítógépekel foglalkozó, és áruló boltnál dolgozok, igen a szégyenletes 8 általánosomal, én sem értem hogy vettek fel, mikor sugárzik rólam, hogy mekkora retardált vagyok, és semmit nem értek a gépekhez... a további sok sikert, a beoltós komment írásaihoz, ha másban nem is ebben nagyon jó vagy :)
2015. szept. 22. 15:23
 35/35 anonim ***** válasza:

Én írtam a beoltós kommentet. Örülök, hogy sikerült munkát szerezned, komolyan mondom. DE annak érdekében , hogy ne kapj az életben sok ilyen beszólogatós megmondoménnekedmicsinálj beszólást, KEZDJ EL TANULNI!!!!

Egyébként , nekem sincs diplomám, érettségim van, meg egy szakmám és CNC forgácsolással foglalkozó cégnél dolgozom.

Lehet , hogy most kaptál munkát, de gondolj késöbbre is. Ingyen tanulhatsz, és ha megvan a 8 általánosod , el tudsz végzni államilag támogtott számítógép összeszerelő tanfolyamot. Bár tudom azt mondtad, hogy értessz hozzá, késöbb még hasznos lehet az , ha ezt papírral is tudod bizonyítani. A beszólogatós kommentemnek nem az volt a lényege, célja hogy lealázzalak, hanem az, hogy elgondolkodtassalak arról, hogy talán mégis érdemes lenne tanulni, hogy ilyen gyökerek mint én ne szólogassanak be :D Ha komoly fizetést akarsz, érdemes tanulni.

Mennyit keresel annál a cégnél 130-150 ezer nettót? kb annyi lehet a fizetésed, azé azt te is beláthatod , hogy ez nem valami sok és késöbb ha többet akarsz ahhoz bizony nagy valószínűséggel papír kell. Sok sikert ahhoz amit épp csinálsz, szevasz!

2015. dec. 25. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!