Ti kit vennétek fel előbb a munkára?
Nincs és nem is kell ,nélküle is boldogultam mindig. Irodista ismerőseim munkájába belelátok és soha egyiknek sincs szüksége semmi iskolai matekra, se történelemre, magyarra, biológiára stb. Számítógépes alapismeret ,meg jó helyezkedés és kommunikáció erre van szükségük. A tananyag meg törlődik a memóriából úgy is ha nem használják..
Konkrétan az egyik egyetemet (Corvinus) végzett, mondta el nekem hogy amit csinál jelenleg , azt egy idomított majom is megcsinálná ,de mivel a bekerüléshez kellett a papír és neki volt, most ellébecolgat jó pénzért.
Én írtam a beoltós kommentet. Örülök, hogy sikerült munkát szerezned, komolyan mondom. DE annak érdekében , hogy ne kapj az életben sok ilyen beszólogatós megmondoménnekedmicsinálj beszólást, KEZDJ EL TANULNI!!!!
Egyébként , nekem sincs diplomám, érettségim van, meg egy szakmám és CNC forgácsolással foglalkozó cégnél dolgozom.
Lehet , hogy most kaptál munkát, de gondolj késöbbre is. Ingyen tanulhatsz, és ha megvan a 8 általánosod , el tudsz végzni államilag támogtott számítógép összeszerelő tanfolyamot. Bár tudom azt mondtad, hogy értessz hozzá, késöbb még hasznos lehet az , ha ezt papírral is tudod bizonyítani. A beszólogatós kommentemnek nem az volt a lényege, célja hogy lealázzalak, hanem az, hogy elgondolkodtassalak arról, hogy talán mégis érdemes lenne tanulni, hogy ilyen gyökerek mint én ne szólogassanak be :D Ha komoly fizetést akarsz, érdemes tanulni.
Mennyit keresel annál a cégnél 130-150 ezer nettót? kb annyi lehet a fizetésed, azé azt te is beláthatod , hogy ez nem valami sok és késöbb ha többet akarsz ahhoz bizony nagy valószínűséggel papír kell. Sok sikert ahhoz amit épp csinálsz, szevasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!