Ez hogy van a BKV-nál?
Figyelt kérdés
Aki ellenőr, az mindig buszokon/villamosokon stb. van és ellenőriz? (azt leszámítva, hogy átszállnak, adminisztrálnak stb.) Vagy szoktak lenni a metróaluljárókban is, ahol megyünk le a metróba? Tehát forgóban vannak, vagy aki ellenőr, az ellenőr, aki meg áll a lépcsőnél, az egész nyugdíjig a lépcsőnél áll?
Csak most jutott eszembe, és szerintem én megőrülnék ha egész életemben ott kéne állnom a lépcsőnél.
2015. febr. 23. 21:35
1/3 anonim válasza:
Ezek csak simán ellenőrök. Szoktak lenni a metróban is, ahogy fel érsz a mozgólépcső tetejére. Legalább is régen így volt. Amúgy ezeknél egy bizonyos napi összeg amit nem árt ha össze hoznak büntetésekből és akkor talán nem az aluljáróban rohadnak meg. Ugyan ez van a rendőröknél is.
2/3 anonim válasza:
A lépcsőnél igen ismerősek az arcok, szerintem ők csak ott állnak.
3/3 anonim válasza:
Aki a bejáratnál áll az nem ellenőr. Nem is olyan a karszalagja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!