Hogyan tudnék beilleszkedni egy új munkahelyre?
Szerencsére felvettek egy multihoz, és januártól már dolgozhatok is a cégnél. Az álláskeresési időszakom nagyon sokáig tartott, és emiatt hihetetlenül örültem, hogy végre sikerült elhelyezkednem, főként az anyagi tényezők miatt.
Az a bajom viszont, hogy rettenetesen parázok az új munkahelytől. Nagyon-nagyon félek, hogy nem fognak befogadni, vagy valami rosszat fogok tenni, ami miatt mindenki megutál vagy hülyének tart. Sajnos a sok interjúra járástól (is) eléggé lecsökkent az önbizalmam, és borzasztóan antiszociális lettem. Biztosan ki fog derülni a munkahelyen, hogy nem vagyok valami nagy társasági ember. Annyira félek, hogy valamit elrontok, vagy hogy buta leszek, vagy szimplán ellenszenves másoknak, hogy még a lábam is remeg, és idegalapon mindent összeeszek. Mit csináljak, hogy befogadjanak? Veletek is ez volt, amikor új munkahelyre mentetek? Szeretnék beilleszkedni, nem akarom, hogy kiközösítsenek. Végül is a napom nagy részét ott fogom tölteni.
köszi a válaszod, és a tanácsokat:-)
Mindenképp írok majd, bár lehet majd inkább privátban.
Most már tényleg kezdek parázni, remélem, nem rontom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!