Számotokra ez nem felesleges? De komolyan?
Majd ha lesz egy jól fizető állásod ennek köszönhetően, akkor majd rájössz, hogy mi az értelme.
Persze ilyen hozzáállással semmi nem lesz belőled, pedig gondolnod kéne arra is, hogy nem tartanak el a végtelenségig a szüleid, sőt, majd neked kell eltartanod a családodat is, ha egyszer megnősülsz.
Neked kéne gondolkodnod azon, hogy ha már apád ennyi pénzt áldoz a taníttatásodra, akkor tanulj becsülettel, mert így tényleg csak pénzkidobás.
A fészbukozásból nem lehet megélni!
Azért mert apukád valószínűleg látja, hogy van eszed a nyelvhez, és azt szeretné, ha letennél belőle egy nyelvvizsgát, ami 3-assal soha az életben nem fog sikerülni. Ha most feltornázod magad egy középfokú nyelvvizsga szintjére és le is teszed akkor x év múlva kevesebb gondod lesz a diplomára, vagy egy jobb munkára és hálás leszel az apádnak. Bármennyire utálod is most.
Én nagyon megbántam, hogy csak 3-as voltam németből, bánom, hogy nem erőszakoskodtak velem, hogy tanuljam, mert most felnőtt fejjel sokkal nehezebb megtanulnom, sőt egyszerűen nincs rá agyam és már 2 éve lóg a levegőben a diplomám. A munkahelyekről nem is beszélve... :(
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!