Komolyan nettó 85 ezret keres egy pályakezdő egyetemista közalkalmazottként?
Ne viccelj már,hát jóhogy többet keres egy "gyármunkás",de hívjuk inkább talán műszaki szakembernek,nem a szocializmusban vagyunk.
Termelés,gyártás,eladható termékelőállítás mindig is előnyben lesz.
Vaószínűleg okos vagy,meg művelt,sokat tanulsz,blablabla,de ne haragudj,azért mert nyakkendőben beülsz egy íróasztal mögé 186 milliomodiknak,nem jelent semmit.
5-os
O gyarmunkasokrol beszelt, akiket ma is gyarmunkasnak hivunk. Es soha nem volt, es nem is lesz elonyben egy fizikai munkas egy szellemi munkassal szemben, nem tudom, hogy te milyen dimenzioban elsz. Nagyjabol egy tanult ember bertablaja ott kezdodik, ahol egy munkase veget er.
"hívjuk inkább talán műszaki szakembernek"
Hát amilyen gyárakban én dolgoztam, ott elég merész lenne bárkit is így nevezni. Lehet sok szellemi munkás is pótolható, de a gyári melós aztán végképp.
5-ös vagyok.
Hát ha olyan okosak vagytok,akkor válaszoljatok már a kérdező fő kérdésére!
Egyébként járműszerelő és lakatos vagyok Bp.-en rendes állásban,és ugyanannyit keresek,mint a Testvérem,aki közgazdaságot tanít egy főiskolán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!