Komolyan nettó 85 ezret keres egy pályakezdő egyetemista közalkalmazottként?
Figyelt kérdés
Ennél még néhány gyármunkás is többet keres. A bértábla az bruttóban értendő ugye? Állítólag 2008 óta nem változott, miközben minden egyre drágább.2014. okt. 2. 11:07
11/15 anonim válasza:
Kedves 10-es,erre csak azt tudom írni,hogy akkor miért nem fizetik meg jobban?
12/15 anonim válasza:
11: minek fizetnek meg jobban, ha ennyiert is vallalja?
Te talan fizetsz ketszer annyit egy kilo kenyerert onkent, ha egyszer feleert is odaadjak? :)
13/15 anonim válasza:
Akkor a szakmunkásnak miért adnak ugyanannyit?Pedig egy buta gyári munkás feléért is kalapálna...
:)
14/15 anonim válasza:
Én pályakezdő közalkalmazott vagyok (oktatásban dolgozom) és 108 ezer a nettóm. A 85-nél biztos jobb, de még ez is kevés szerintem.
15/15 szoctak válasza:
Szerintem ha jó szakmád van próbálj meg nem közalkalmazottként elhelyezkedi. Persze ez nem vonatkozik a szociális szférában dogozokra meg a pedagógusokra bár ott is lehet meni magán iskolába vagy alapitványhoz ami talán jobban fizet.
Én palyakezdő szoc.munkás vagyok 105 ezerel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!