Most komolyan csak a teljesen felesleges kérdésekre lehet itt választ kapni?
Tudom hogy el leszek küldve a jó büdös...ba a kérdés miatt, de pont nem érdekel. Megkérdeztem tegnap, hogy mi az az étel, amit a 7 hónapos babádnál vezettél be. Mivel első babám, minden táblázat mást ír,kellett volna egy kis segítség( 0 válasz)
De amikor vki azt kérdezni, hogy pl: ihat 3 hónapos babám bolti tejet, arra válaszolnak 30-an. Szánalmas az egész komolyan...
Akinek nem inge...
Elvileg azért írunk ide, hogy segítsünk, tapasztalatot cseréljünk(legalábbis én)
De a hajamat ki tudnám tépni, mikor egy normális kérdésre nem kapok választ, viszont az rohadt fontos, hogy mások hogy hívják otthon a taknyot(nem tudom ki emlékszik a kérdésre kb 70 válasz jött)
...én sem küldelek el... sokszor már nekem is az agyamra mennek a hasonlóan bugyuta kérdések. Ha pedig a tényleges tapasztalatomat írom le tök komoly kérdéshez (pl tandem-szoptatás) akkor meg úgy lepontoznak mint a csuda.
A feltett kérdésedre pedig csak annyit tudok segítségként ajánlani ahonnan én is sokat lestem: [link]
Különben meg a legjobb, ha az ösztöneidre hallgatsz etetés kérdésben.
Igen én is tapasztaltam,feltettem egy kérdést és vagy 7en válaszoltak rá,vagy csak 1-2 ember,de a sok idióta kérdésre aminek tényleg nem sok értelme arra sok érkezik,szerintem jót veszekedek rajta.
Mi a hozzátáplálást 4 hónapos korában kezdtük
a kisfiamnál.
7 hónapos koráig kapott:alma,körte,görögdinnye,banán,sárga-,őszibarack,sütőtök,rizs,meggy,répa,paradicsompüré,zöldborsó,krumpli,keksz(glutén),kenyér,kifli,tök
7 hónaposan kapott először: csirke,nyuszi,pulyka hús,túró,cékla,brokkoli,sóska,spárga,gesztenye,cukkini,szilva,csirkemáj
ha jól emlékszem,és jól írtam le
kisfiam ma már 11 hónapos és szinte mindent eszik tojásfehérje,méz,hal,füstölt húsok,diófélék,eper,málna,ribizli,bab,lencse,tejszín kivételével
Nem leszel elküldve:)
Én ugyanerre csodálkoztam rá másfél éve, hogy annyi idióta kérdés van, amire ezren válaszolnak, és ami mindenkinél kiveri a biztosítékot, míg a valóban segítséget kérő kérdések senkit nem foglalkoztatnak:)
Aztán arra jutottam, hogy amíg van cirkusz, addig boldog a magyar:D:D:D:D
Hozzátáplálásnál annyira nem tudok sajnos segíteni, mert a bőrgyógyász javaslatára (atópiára hajlamos a fiam) minden ételt két hónappal később vezettem be neki:)
De gyümölcsök mehetnek nyugodtan, arra figyelj, hogy a banán nagyon megfoghatja a pocakot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!