Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most komolyan csak a teljesen...

Most komolyan csak a teljesen felesleges kérdésekre lehet itt választ kapni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy el leszek küldve a jó büdös...ba a kérdés miatt, de pont nem érdekel. Megkérdeztem tegnap, hogy mi az az étel, amit a 7 hónapos babádnál vezettél be. Mivel első babám, minden táblázat mást ír,kellett volna egy kis segítség( 0 válasz)

De amikor vki azt kérdezni, hogy pl: ihat 3 hónapos babám bolti tejet, arra válaszolnak 30-an. Szánalmas az egész komolyan...

Akinek nem inge...

2012. ápr. 5. 09:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
én 7hósan már bevezettem a csirkehúst és raktam olivát a főzijébe!
2012. ápr. 5. 10:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam nemsokára 12 hónapos lesz, és őszintén szólva már nem emlékszem, pontosan mi volt 5 hónappal ezelőtt, ezért nem válaszolnék, ha ilyen kérdést látnék itt.:)

Egyébként pedig sajnos az a jellemző, ha őszintén válaszolsz, jönnek a lepontozók - akár azért, mert te nem vagy annyira paramami és tudsz az ösztöneidre hallgatva kóstoltatni a babáddal, akár azért mert te egy táblázatot szeretnél követni.

Nekem személy szerint egyik "párttal" sincs bajom, de már unom, hogy mindenhol megbélyegezik az anyukákat, akármelyik oldalon is áll...

2012. ápr. 5. 11:40
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Persze,hogy jön 30 válasz mert fel vannak háborodva...amúgy kérdezz,én szívesen válaszolok mindenre :)
2012. ápr. 5. 11:51
 14/22 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, akkor jött nálunk a szilva, körte, husi+zsiradék. Pontosan én sem emlékszem már a 7 hónaposan bevezetett ételekre, de én is lezsibbadtam attól, hogy nincs egységes verzió. Aztán azt a taktikát követtem, hogy kiválasztottam egyet, aszerint haladtunk. Utólag rájöttem, hogy ezek tényleg nem kőbe vésett dolgok, sőt néhány évente variálgatnak is rajta, pl. glutén bevezetése. Szóval bökj rá egyre és ne foglalkozz a többivel!

A GYK-n pedig ne húzd fel magad, annyit nem ér:)))

Kellemes napot!

2012. ápr. 5. 11:58
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

Én is idegbajt kapok a magamutogató, kamu kérdésektől!

(Kedvencem:Mit csináljak anyámmal, aki mindig rugit akar adni a lányomra?)

Szóval ... Mi 3 hónaposan kezdtük a HT-t, 7 hónaposan a szokványos gyümölcsök, zöldségek mellett már néha adtam neki tejet tartalmazó ételeket (pl. babapuding, joghurt, kész zabkása-Angliában, ahol élünk, nagy divat,sajt, tejföl). A glutént egy kicsivel hamarabb, talán 6 hónaposan vezettem be.

Ezeken felül napi 7-8x tuti szopott (most 1 éves és még mindig 6x szopik).

2012. ápr. 5. 12:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Ja igen, a húst ekkor rendszeresítettem, bár előtte is kapott időnként!
2012. ápr. 5. 12:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

látod ezért nem szeretek válaszolni,mert folyton lepontoznak,teljesen mindegy hogy értelmes választ adok,és a kérdésre válaszolok,folyton lepontoznak,na én ezért nem szeretek lassan válaszolni,na és akkor még nem említettem a "ki ha én nem" típusú rosszindulatú embereket akik elkezdenek támadnia válasz miatt

10.20as vagyok

2012. ápr. 5. 15:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem is... a 4. 10,09-es vagyok :) Nem baj, valakinek ennyi boldogság jut hogy a piros kezecskéket nyomogatja.
2012. ápr. 5. 15:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire sivár és primitív lelkülete lehet az illetőnek, aki élvezettel lepontozza a normális válaszokat.
2012. ápr. 5. 16:22
 20/22 A kérdező kommentje:

Még egyszer köszönöm a válaszokat:)

Értem én, hogy kiveri sok kérdés a biztosítékot, de nehogy már az energia ilyen szintű kérdésekre legyen fecsérelve hogy pl: leesett az ágyról a babám, két napja hány, szerintetek vigye orvoshoz? hát az ilyeneken nem bírom ki, hogy ne húzzam fel magam. Én meg reggel felnézek, hogy ki mit válaszolt és 0 válasz fogad.

Egyébként szerintem az ilyen színvonalú kérdés sokszor kamu, csak viccből írják ki.

2012. ápr. 5. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!