Érdemes sport babakocsit venni? Vagy felesleges mert lehet nem sokáig szeret babakocsizni a baba?
Fix kerekű kocsink van de elég nehéz vele közlekedni.Gondolkodom,hogy tavasszal le kéne váltani egy könnyebb kocsira.Most 6 hónapos a kislányom,érdemes akkor még új babakocsira költeni?
Mert van aki azt írja már 10 hónaposan nem tudta beleültetni a babáját kocsiba!
Érdekelnének a tapasztalatok!Előre is köszönöm!
én vettem esernyöre csukhatot ,muszáj volt mert be kell utaznom 20-30 km mert babát tervezünk ujra s sokat még nem tud jönni agyerek plussz 12 kg
és 16 hós. vettem mert nem tudok vezetni nincs kocsim de utazgatnom kell majd
Egy összecsukható sportkocsival sokkal könnyebb közlekedni.
Az én 16 hónaposom sem nagyon ül már meg a kocsiban (rövid távon), de ha nagy távot kell megtenni, akkor beleül, mert nagy távokat még nem tud gyalogolni.
Vedd számításba, hogy ha már 1 éves lesz, símán lesz 10-11 kg, akarod-e a nagykerekű (vélhetően nehéz) kocsidat + egy ilyen súlyú babával emelgetni?
Használtan is ki lehet fogni jó állapotú kocsikat, nem kell feltétlenül nagy pénzeket költeni ilyesmire, ha nem akarsz.
10 hónapos volt, mikor vettük a sportkocsit. Lépcsőzni kell és majd beledöglöttem nagykocsi + gyerek súlyába.
A kicsi 11 hónapos korától már vígan egyedül közlekedett, de szeretett pihenni benne.
Jelenleg 2 éves és 7 hónapos bölcsis. Szombaton kocsival voltunk lenn a boltban. Ugyanis most lábalt ki a betegségből (nekünk ez volt a karácsonyi meglepetés) vásárolni kellett, a bolt meg messze van. Gyenge még, hamar elfárad. Ő kérte, hogy kocsival menjünk.
Sajnálom, hogy majd a nyáron valószínűleg el kell adnom, mert az ovi baromi messze van, mire odaérek a gyerekkel addigra elkések a melóból. (akinek van ovis-bölcsis gyereke tudja milyen macera, mert minden nagyon érdekes és mindent meg kell nézni, ha viszont siettetem vagy húzom vonom akkor persze hiszti) De a kocsit nem tudom otthagyni úgy, mint ahogy a bölcsiben lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!