Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hány nap szabadság jár a...

Hány nap szabadság jár a próbaidő alatt?

Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hány éves vagy, meg mennyi gyereked van.

Alapból 1 évre 20 nap.

Ehhez jön hogy hány éves vagy, itt van leírva, 30 nap a max

[link]

Meg jár gyerekek után is, hogy mennyi, itt le van írva:

[link]

A pótszabadság mértéke egy gyermek után kettő, két gyermek után négy, kettőnél több gyermek után hét munkanap évente.

Aztán ha megvan, hogy összesen az évben mennyi jár, (egyébként ez a fizetési papíron (bérjegyzék) is rajta van!)

akkor egyszerűen elosztod 4-gyel.

Mivel 3 hónap az egy negyed év.

2014. dec. 5. 17:27
 12/15 A kérdező kommentje:
22 vagyok nincs gyerekem és novemberben kezdtem.
2014. dec. 5. 18:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nekem évi 20 jár meg okés hogy 3 hónap = 1 negyedév, de november-decemberre csak nem kapok 5 szabadnapot(20/4). Mert januártól ugye új év, de a próbaidőm még abban a hónapban tart.
2014. dec. 5. 18:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha novemberben kezdtél, akkor az nem negyedév, hanem egy hatod év, erre a két hónapra akkor 3 nap jár. Januártól 20 nap és nem valószínű, hogy akkor januárban megengedik, hogy kivegyél belőle.

És nem szadabnap, hanem szabadságnap. A szabadnap más.

2014. dec. 5. 18:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm.
2014. dec. 6. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!