Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 26 évesen mennyire késő?

26 évesen mennyire késő?

Figyelt kérdés
26 vagyok, de az egész eddigi életemet elpazaroltam önbizalomhiány miatt. Elvégeztem egy nyelvszakot az elte-n, de mindig is tudtam hogy abban nem akarok dolgozni. Most tisztán érzem hogy a művészetek vonzanak, mint a tánc, zene, hangszerek. Jók az adottságaim, de már félek hogy túl késő elkezdeni.
2014. nov. 13. 19:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez annyira lélekölő!
2014. nov. 13. 23:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet, nem tudom. En szerencsere szeretem a munkam.

Ha nem szeretnem, akkor meg arra koncentralnek, hogy lenyomjam a napi 8 orat, aztan elfelejtenem az egeszet masnap reggelig, es csak a csaladnak meg a hobbiknak elnek.

2014. nov. 14. 07:14
 13/13 anonim válasza:

Megint én vagyok. Most komolyan elhiszed,hogy a 26 éveddel már testileg és lelkileg is halott vagy, bármit is elkezdeni?? 26 vagy, nem 90! Tanácsolom,hogy legyen egy állásod amit kitanultál és megélsz belőle, de kezd el élni az álmaidat is! Gyakorolj sokat! És keress helyeket ahova olyanokat keresnek, mint te és legyen az majd a főállásod!

Lehet,h nagyon optimistának tűnök, de most komolyan, hagynád elvesztegetni az életedet, hogy majd a betegágyadon visszagondolj,hogy meg se próbáltad?

Erőltesd meg magad, mert senki sem fogja helyetted megcsinálni! Ezek a te álmaid!

2014. nov. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!