A fogszabályzóhoz nincs késő 15 és fél évesen? Mert ha 1 évre kellene hordanom, akkor az tök gáz, ha még 16 évesen is fogszabályzóm van.15/f (többi lent)
Figyelt kérdés
Már régen kellett volna tetetni, de nem akartam, mert féltem a gondolattól, hogy egy olyan fém izé legyen a számban. De mára már rájöttem hogy az kell, mert fontosak a szép fogak. Kicsit félek attól is, hogy ha tetetni akarok, akkor először ki kell húzatni 1 fogam előtte. Vagy esetleg ha esti fogszabályzóm lenne? Bár az annyira nem jó elvileg.2014. febr. 18. 07:10
1/3 anonim válasza:
30 év felett is lehet tenni. Bármikor gyakorlatilag, mert fogaid folyton mozognak, így formálhatóak. Csak hajrá :)
Igen, nekem gyerek koromban a tejfogaim 80%-át kihúzták, így lett szabályos vonala a fogsoromnak, féltem is sokszor akkoriban, de minthogy gyerek voltam, könnyen átmentem rajta.
Lehet nappali fogszabályzó is. Ha mellette egy picit sminkeled is magad, akkor szexis is lehet :)
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki 16 évesen a fogszabályzó (egyébként valószínű, hogy nem lesz elég egy év, az éjszakai meg már rendes fogakkal nem sokat ér). A mi giminkben is van egy csomó fiú (és persze lány is) akinek fogszabija van, mégse ciki, és nem néznek ki hülyén. Amúgy meg létezik átlátszó is, az fel se tűnik...
3/3 Aurora117 válasza:
nekem 16 évesen tették fel és még 4 fogamat kihúzták. Most 17 vagyok és valószínüleg 18 éves korom után veszik le. Van még kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!