Fogszabályzóm van és széthúzta a fogam (szünet van közötte) visszaáll majd?
Figyelt kérdés
2 hónapja (lassan 3) van fogszabályzóm amúgy elől szabályosak a fogaim de oldalt befelé állnak alul úgy érzem szépen alakul de kb 1 hete észrevettem hogy felül az első 2 fogam között lett egy pici szünet balra mellette meg azért a picinél nagyobb.. elég zavaró mert eddig nem álltak szét és tényleg nemjó érzés érzem a nyelvemmel is, hogy igen ott hézag van... holott épp az lenne a lényeg hogy összehúzza a fogamat hogy elférjen az ami beljebb csúszott... ez majd helyreáll ugye??? (múltkor az első 4 fogamon cseréltek breckettet..)2014. febr. 12. 20:34
1/2 anonim válasza:
3 hónap az még szinte semmi, még sokat fog változni a fogaid állása :) Nekem volt egy időszak, amikor konkrétan nem tudtam rendesen csukva tartani a számat (2-3 hét), aztán szépen beálltak a fogak ahogy kell :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Nagyon megnyugtattál!:)
2014. febr. 14. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!