Miért bunkó velem mindenki mióta fogszabályzóm van?! Hogyan reagáljak az egészre úgyhogy minél kevésbé sérüljek?
Biztos van aki ezzel piszkálni akar,de nem biztos,hogy mindenki. Lehet csak egy ártatlan poénnak akarja szánni,csak nemtudja,hogy előtte már 100-an elsütötték és neked már bántó.
Ezt hirtelen ahhoz tudom hasonlítani,hogy megbuktam a forgalmi vizsgán. Az elején még röhögtem a poénokon,hogy "egyszerre nem sikerülhet minden" meg,hogy "neked én se adnék jogsit" "ez meglepő?" stbstb,de mikor már a 10. ember sütötte el ezeket kezdtem magam nagyon rosszul érezni,pedig tudtam,hogy nem bántásból mondja,de na. Az embernek rosszul esnek az ilyenek,ráadásul nem tehetsz arról,hogy fogszabályzód van.
Annyit tudok javasolni,hogy mosolyogsz benne már csak azértis sokat és egyik füleden-be másikon ki. Nem kell reagálnod,visszavágnod,mert fölösleges. Ettől te csak szebb leszel majd.
Tudod.. minden csoda 3 napig tart. Mikor megkaptam a szemüvegem és felvettem iskolába majd 1 hétig az volt a téma,bámultak stb,aztán megszokták. Utánna az volt nekik a baj,hogy nem hordtam.
Fel a fejjel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!