26 vagyok, de az egész eddigi életemet elpazaroltam önbizalomhiány miatt. Elvégeztem egy nyelvszakot az elte-n, de mindig is tudtam hogy abban nem akarok dolgozni. Most tisztán érzem hogy a művészetek vonzanak, mint a tánc, zene, hangszerek. Jók az adottságaim, de már félek hogy túl késő elkezdeni.
valoban keso. akik ebbol elnek, azok kisgyerek korban kezdtek (meg rajtuk kivul ezer masik kisgyerek akik aztan nem voltak eleg jok).
Mi lenne ha inkabb leszallnal a foldre?
2014. nov. 13. 19:45
3/13 anonim válasza:
Na ha a megélhetésedre gondolsz akkor ezekböl már tényleg kiöregedtél ha most kezdesz neki. Hobbibol meg akármikor kezdheted.
2014. nov. 13. 19:46
4/13 anonim válasza:
Ne hallgass ez előzőekre! Szerintem egyáltalán nem vagy idős ezekhez! De azért egy kérdésem lenne, hogy pontosan hogy akarsz ezekbe belekezdeni? Vagy mi a célod ezekkel?
2014. nov. 13. 19:51
5/13 A kérdező kommentje:
Hegedű és zongora ami vonz és egyszerűen csak elakarom kezdeni és rengeteget gyakorolni, tanulni. A tánc a másik, azt nem tudom pontosan, talán társastánc.
2014. nov. 13. 19:54
6/13 anonim válasza:
Sosem késő elkezdeni, ahogy az első írta.
Én 23 éves vagyok. Érettségi óta dolgozom. Egészen 22 éves koromig éreztem hogy elpazaroltam az éveimet. Amíg mások buliztak és csajoztak, én melóztam. Nem jutottam se előrébb. Se gazdagabb, se műveltebb nem lettem. Azonban az utóbbi időben úgy érzem megérett bennem a több éves szenvedés, és egyedüllét. Megerősödtem. Úgy érzem tele vagyok lehetőségekkel, és csak rajtam áll hova jutok. Nem egy papíron, nem a környezetem hangulatán és nem a miniszterelnökön múlik az, hogy meddig jutok. Tele vagyok motivációval, amit a velem egyidős egyetemista és főiskolás ismerőseim nem mondhatnak el. Sokan elvesztették a kreativitásukat és lelkesedésüket az alatt. Ha akarsz valamit, tegyél érte. Ha a művészet érdekel, kezd el, és ne foglalkozz a múlttal. Csináld a jelened teljes motivációval, jókedvvel. Ha szereted, jó leszel benne. Ha jó leszel benne kifizetődik, még ha Kelet-Európába született az ember, akkor is.
2014. nov. 13. 19:54
7/13 anonim válasza:
Ahogy előttem is mondták, ahhoz, hogy ez a megélhetésed legyen, már késő, hiszen mire technikailag kitanulnád, már a tested, a gyorsaságod, stb, nem lesz olyan, mint tizenévesen lett volna, ha már 3 évesen elkezded. Van, amit már késő. Nézd meg a sportolókat, balett táncosokat, stb. mikor kezdik és hol van a pályafutásuk csúcsa. Hobbiként viszont bátran fogj bele.
2014. nov. 13. 20:29
8/13 anonim válasza:
hobbinak barmikor elkezdheted, ez nem kerdes. de a jovodet azert ne alapozd erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!