21 évesen hogy lehet barátokat szerezni? Nem késő még?
Bárhol.
Most volt a VB. Kimentél egy kivetítőhöz és máris dumálhattál az ottani férfiakkal valamiről, amit aztán más irányba terelhettél.
Suliban, munkahelyen.
Szórakozóhelyen összeállhatsz egy ott lévő férfival hogy közösen szedjetek fel csajokat.
3:
Jó akkor mit javasolsz? Mert én csak azt, hogy a gyakorlatban kell tapasztalatot szerezni, amíg el nem jut valamennyi időnyi gyakorlás után az ember oda, hogy sikerei lesznek.
Én például ku-.rva béna voltam a nőknél 20 évesen, de akkor eldöntöttem hogy megváltozom. Ez kb. 5 év alatt sikerült, akkortól meg tök normális dolog volt már odamenni lányokhoz csak úgy bárhol és felszedni őket.
Szóval csak a gyengék mítosza az, hogy aki valamilyen ember 18-20 éves korára, az onnantól örökre olyan marad. Aki nem képes időt és energiát a változásba ölni és nincs elég elszántsága és akarata, az marad olyan.
lánybarátokat keress! :)
én fiúkkal sosem tudtam barátkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!