Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 21 évesen hogy lehet barátokat...

21 évesen hogy lehet barátokat szerezni? Nem késő még?

Figyelt kérdés
Igazából a fő cél az, hogy barátnőt szerezzek, de nincsenek barátok, akikkel eljárhatnék szórakozni. Úgyhogy először barátokat kéne szereznem, de nem tudom hogyan csináljam és hol kéne ismerkedni.
2014. júl. 16. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Bárhol.

Most volt a VB. Kimentél egy kivetítőhöz és máris dumálhattál az ottani férfiakkal valamiről, amit aztán más irányba terelhettél.

Suliban, munkahelyen.

Szórakozóhelyen összeállhatsz egy ott lévő férfival hogy közösen szedjetek fel csajokat.

2014. júl. 16. 12:46
 2/7 anonim válasza:
Hát elmész egy bárba, kocsmába kávézóba többször, elkezdesz beszélgetni és szerzel barátokat.
2014. júl. 16. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
1-es ezeket nyilván könnyű leírni, meg elméletben okés, de gyakorlatban... Akinek 21 évesen nincsenek barátai az szerinted tud egy kivetítőnél egy meccs alatt tényleges barátokat szerezni? Meg akármilyen emberekkel összeállni csajozni? Azért ez elég nagy hülyeségnek tűnik nekem, az ilyesmihez nagyon nyitott személyiségnek kell lenni.
2014. júl. 16. 12:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja suli nem lenne rossz ötlet, de hát most nyár van...
2014. júl. 16. 12:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Illetve suliban vannak haverok, de itt, ahol lakok nincsenek. Meg itt semmi élet nincs.
2014. júl. 16. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:

3:

Jó akkor mit javasolsz? Mert én csak azt, hogy a gyakorlatban kell tapasztalatot szerezni, amíg el nem jut valamennyi időnyi gyakorlás után az ember oda, hogy sikerei lesznek.

Én például ku-.rva béna voltam a nőknél 20 évesen, de akkor eldöntöttem hogy megváltozom. Ez kb. 5 év alatt sikerült, akkortól meg tök normális dolog volt már odamenni lányokhoz csak úgy bárhol és felszedni őket.

Szóval csak a gyengék mítosza az, hogy aki valamilyen ember 18-20 éves korára, az onnantól örökre olyan marad. Aki nem képes időt és energiát a változásba ölni és nincs elég elszántsága és akarata, az marad olyan.

2014. júl. 16. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:

lánybarátokat keress! :)

én fiúkkal sosem tudtam barátkozni..

2014. júl. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!