Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kötelező mosolyogni az olyan...

Kötelező mosolyogni az olyan vevőre aki nem köszön vissza és alapból húzza a száját? Nem elég udvariasan kiszolgálni?

Figyelt kérdés
Kisboltban dolgozom, mindenki dicséri a munkám, mert mindenkivel udvarias előzékeny vagyok. Ami persze nem azt jelenti, hogy egész nap bárgyú, erőltetett mosollyal az arcomon szolgálom ki a vevőket.Egyszerűen felháborít, hogy egy olyan vevő aki bemegy valahova és még az eladó köszönését sem fogadja, ill. vágja a képeket, milyen jogon várja el hogy teli pofával vigyorogjanak rá? Amire fel is hívja a figyelmet, és ennek ellenére udvarias és nyugodt maradsz. Mert neki nem elég ha normálisan kiszolgálják, annak ellenére, hogy nem tanították meg köszönni..
2014. okt. 25. 07:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Dolgoztam kisboltban is,es vendeglatasban is-es mindenkire mosolyogni kellett :) 2-es voltam
2014. okt. 26. 03:52
 22/23 anonim ***** válasza:
10%
Ha belegondolsz, a vevőnek tulajdonképpen sokkal inkább "joga van" bunkónak lennie, mint neked, hiszen ő ott vendég, ő fizet, belőle él meg a bolt. Ha rossz napja van, akkor lehet, hogy paraszt módon viselkedik, rajtad vezeti le a feszültségét stb. Tapló dolog, de vannak, akik csak így tudják levezetni, ezt le kell nyelnie mindenkinek, aki emberekkel dolgozik. Neked viszont, mint eladónak, kötelességed úgy kiszolgálni ezeket a vevőket is, mint ahogyan te is elvárnád, hogy veled bánjanak, amikor épp rossz kedved van és bemész egy boltba.
2014. okt. 26. 15:17
 23/23 anonim ***** válasza:

"Ha belegondolsz, a vevőnek tulajdonképpen sokkal inkább "joga van" bunkónak lennie"

Elég szomorú, ha valakinek joga van bunkónak lennie.

2014. okt. 29. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!