Ez elszúrtam a munkatársamnál? Részletek lent.
Eddig nagyon jóban voltunk. Nem voltunk egymásba szerelmesek, de nem köptük le egymást, ha találkoztunk, mosolyogtunk, "Szia! Mizu?" kategória.
Csütörtökön azt látom, hogy berohan a WC-be sírva. Én utána mentem és nem tudtam, bekiabáljak e és megkérdezzem, segíthetek e vagy mit tegyek, végül csak álltam és vártam, hogy kijöjjön. Kijött és kérdeztem, tudok e segíteni valamit és jól van e, erre mondta, hogy semmi baj nincs, aztán elment.
Csütörtök óta (az eset után) rám se hederít. van, hogy nem is köszön, ha köszön, akkor is odanyög zavartan egy sziát. De már nem is mosolyog rám, nem kérdez vissza, hogy mizu és ha én köszönök neki akkor is távolságtartó. Másokkal kedves, mosolygós ugyanúgy, velem nagyon távolságtartó lett.
Szerintetek ebben mit rontottam el? Nem kellett volna utána mennem? Vagy nem kellett volna annyiban hagynom, hogy "Semmi baj nincs"? Mivel sértettem meg? Nem tudom meg merjem e ezt így beszélni vele vagy beközölné, hogy üldözési mánia.
Ti hogy látjátok kívülállóként, nagyon sértő volt valami a viselkedésemben? és végérvényesen elszúrtam ezt?
Tuti nem: annyira nem mély a kapcsolatunk, hogy bármivel megríkathattam volna. "Szia! Mi újság?" "Semmi különös. Minden rendben. És Veled?" "Velem is minden rendben. " "Rendben, további szép napot!" "Neked is!" - ennyi volt a sírása előtt a beszélgetésünk mindig. Nem hiszem, hogy ettől megsértődött volna.
A sírás óta változott ez meg. Mindenki mással mosolygós, csevegős, velem meg nem kommunikál már és ha én előre köszönök, akkor mond zavartan egy sziá-t, de próbálja sokszor a szemkontaktust is kerülni velem és láthatatlannak tűnni.
Nem hinném; lány és én is lány vagyok.
De ellenkező nemben elgondolkodnék ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!