Szerintetek gonosz vagyok mert beszóltam fogyókúrázó kolleganőmnek? Többek szerint igen, szerintem nem. Részletek lent.
Egy hájpaca zsírdisznó szőke p*csa nőről van szó, ő a kollega, aki egyfolytában azon rináyl hogy ilyen fogyókúra, meg t**bo diéta meg, meg cardio edzés meg anyámkínja és csak nem fogy amennyit akar.
Mert lám most olvasta a neten hogy két hónap alatt 15 kiló mínusz is lehet, ha Jennifer Lopez diétáját követi (ki a fa*szom az a Lopez? Mindegy).
Na nem bírtam tovább és megkérdeztem: anyukám akarsz fogyni? Én pár éve 20 kilót (!) dobtam le egy szűk hónap alatt!
Hogyan? Kérdezi.
Megmondom. Rosszindulatú rákos daganatot találtak a vastagbelemen, nem tudtam enni, komoly fájdalmaim voltak, műtöttek, és a műtét előtti utáni idegeskedés stb miatt lement a 20 kilő egy hónap alatt! Kis híja hogy bele nem haltam-nem túlzás, nem önsajnáltatás.
Na? Tetszik? Fogyni akarsz?
Legyél le is rákos! Nagyműtét egy kórházban és meglátod csak úgy tűnnek el rólad a kilók.
Erre leugattak, hogy gonosz vagyok.
De miért? Az lennék? Mert elegem van egy hájpaca rinyálásából?
Az én családomban van rákos beteg és tudom, ez mivel jár. Aki ilyet kíván bárkinek, pláne olyan hülyeség miatt, hogy rinyál a súlya miatt, az szerintem elmebeteg.
Hacsak nem direkt egy provokatív kérdésről van szó. Ha meg így van, akkor szomorú, hogy valaki ilyennel viccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!