Szerintetek gonosz vagyok mert beszóltam fogyókúrázó kolleganőmnek? Többek szerint igen, szerintem nem. Részletek lent.
Egy hájpaca zsírdisznó szőke p*csa nőről van szó, ő a kollega, aki egyfolytában azon rináyl hogy ilyen fogyókúra, meg t**bo diéta meg, meg cardio edzés meg anyámkínja és csak nem fogy amennyit akar.
Mert lám most olvasta a neten hogy két hónap alatt 15 kiló mínusz is lehet, ha Jennifer Lopez diétáját követi (ki a fa*szom az a Lopez? Mindegy).
Na nem bírtam tovább és megkérdeztem: anyukám akarsz fogyni? Én pár éve 20 kilót (!) dobtam le egy szűk hónap alatt!
Hogyan? Kérdezi.
Megmondom. Rosszindulatú rákos daganatot találtak a vastagbelemen, nem tudtam enni, komoly fájdalmaim voltak, műtöttek, és a műtét előtti utáni idegeskedés stb miatt lement a 20 kilő egy hónap alatt! Kis híja hogy bele nem haltam-nem túlzás, nem önsajnáltatás.
Na? Tetszik? Fogyni akarsz?
Legyél le is rákos! Nagyműtét egy kórházban és meglátod csak úgy tűnnek el rólad a kilók.
Erre leugattak, hogy gonosz vagyok.
De miért? Az lennék? Mert elegem van egy hájpaca rinyálásából?
á nem nem vagyok tisztában! hónapkig jrátam előzetes vizsgálatokra majs műtét majd hónaéokig lábadozás közben kamionnyi gyógyszer és fájdalomcsillapító bezabálása, haj kihullása a kemótól stb
nem, miért is lennék tisztában vele...
Tisztában vagy ezzel, milyen súlyos betegségről van szó?
súgjanak. hova sz**jak bánatomban?
ami a hátam mögött zajlik az nem érdekel. ha vki meg szemtől szembe mondja: nos, drága a fogorvosi kezelés manapság úgyhogy nem fogja senki szemtől szembe mondani.
ha meg mégis: erősebb kutya b**ik.
>>>>
Szeretnék gratulálni, megcsináltad az új munkahelyi pletykát, mindenki össze fog súgni a hátad mögött hogy micsoda bunkó vagy
>>>>
bizony szembe! és győztem!
meggyógyultam.
>>>szembe néz a halálos kórral
Feldmár azt mondta, hogy amikor bántanak minket, hajlamosak vagyunk elhinni, hogy rosszak vagyunk. Pedig pont az a sérült, aki másokat bánt.
Ha nem kamu a kérdés, akkor fel kéne keresned egy pszichológust. Fröcsög belőled az indulat, a lelki görcsök pedig testi tüneteket is csinálhatnak. Például pont rákot... Ha a betegséget le is győzted, egyáltalán nem vagy egészséges. Kérj segítséget, mert bajban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!