Főnök-viszony kapcsolat? Bonylolult, részletek lent. Te mit csinálnál?
3 hete vagyok herefordban, egy angol városkában. Au pairnak jelentkeztem interneten keresztül, már ez a második alkalom hogy sikerült nagyon jó családot találnom.
Egy egyedülálló apukánál dolgozok, akinek egy 5 éves kislánya van. Első perctől kezdve szimpatikus nekem a férfi, és miután találkoztunk teljesen elvette az eszem.
Már a legelső levélben emlitette hogy elvált de van új barátnője.Viszont mióta itt vagyok, folyamatosan veszekednek...Nem lakik itt a nő, de párszor járt itt, volt szerencsém megismerni. Olyan érzésem van hogy én lehetek a köztük lévő konfliktus oka.
A szobám a nappali fölött van és a papirvékony falaknak, meg padlonak koszonhetoen szinte mindent hallani lehet.
Nem tökéletes az angolom, de szinte mindent megértek, igy párszor ha jól értettem miattam veszekedtek.
A hölgy szerint meg van változva a férfi mióta megjelentem.Számonkérte hogy nem megy el a megbeszélt randikra...és ez igaz is. Látom rajta hogy néha csak leül a kanapéra és nézi hogy játszok a gyerekével aki nagyon ragaszkodik hozzám.
Multkor emlitette is hogy nincs kedve mostanaban eljarni sehova. Vacsorat foz, megemeli a zsebpenzem és ha néha véletlenül egymáshoz ér a kezünk vagy valami, akkor szinte érzem azt a bizonyos tüzet kettőnk között!
Érzem hogy nem akar túl közel kerülni hozzám de mintha valahol vágyna is rá...
Tegnap késő este pl. a fürdőből jött ki, ami a szobámmal szemben van.Én már feküdtem az ágyban de a padló recsegését hallani és a fényből láttam hogy megállt az ajtóm előtt, mintha hallgatózott volna.
Olyan érzésem volt mintha be szeretett volna jönni, de nem mert. Persze lehet hogy tévedek mert egyre jobban a hatalmába kerit egy érzés ami ellen nem tudok védekezni.Az biztos hogy én nem fogok kezdeményezni, én senki kapcsolatát nem akarom tönkretenni.
De nagyon nehéz mert sokszor hazajön napközbe, mivel olyan a munkája hogy megteheti és ha csak ketten vagyunk a házban az elég nyomasztó.
Ti reménykednétek?Most őszintén?
Szia!
Nagyon érdekes a történeted.
Hogy alakult végül, mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!