Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjúra megérkezéskor,...

Állásinterjúra megérkezéskor, ciki azzal kezdeni hogy "merre találok egy mosdót? "

Figyelt kérdés

Csak én vagyok ilyen, hogy ha izgulok, akkor egyfolytában wc-re kell járkálnom? Biztos vagyok benne, hogy enélkül nem bírnám végigvárni az interjút....

Ti mentek ilyenkor wc-re a helyszínen?

2014. okt. 14. 11:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Az interjú 20 perc, de oda is kell érni, meg onnan haza is kell érni. Az bőven órák is lehetnek ;)
2014. okt. 14. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:
11%
Ja Tescoba meg feláll a pénztáros, mert neki pisilnie kell...
2014. okt. 14. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
A tescoban szól valakinek, hogy pisilnie kell ;)
2014. okt. 14. 14:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék ilyen helyen dolgozni, ahol ekkora ügyet csinálnak egy pisilésből.

Volt, hogy több, mint 3 órát utaztam egy elbeszélgetésre. (Másik városban volt.) Persze, hogy kellett pisilnem mire odaértem.

De!!! Amikor odaértem, meg is kérdezték, hogy szeretném-e használni a mosdót. Ilyen helyre szívesen jelentkezik az ember, ahol látja, hogy emberként kezelik :)

2014. okt. 14. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt már jó pár olyan munkahelyem, ahol állandó susmákolásban kellett pisilni menni, mert a helyet nem hagyhattad el, mire váltó jött volna, bepisáltál volna. Ez 10 órában, fél óra szünettel. pfff
2014. okt. 14. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

"Aki tartsa az állásinterjút" #10 - akkor ez munkahely Nagytarcsán lehetett.

*

Kérdező: bízzál magadban, csak úgy megy! Előtte intézd el a dolgaidat, ahogy 1-ben írtam. Ha izgulsz, csak "úgy érzed" ám - tudatosítsd, minden rendben. És lesz, ahogy lesz. Mosolyogj, ha kérdeznek valamit, és gondolkodni akarsz, nem kell kapkodni nyugodtan mondd: ezen gondolkodnom kell. Bízzál magadban, jó lesz! Majd mi izgulunk helyetted.

2014. okt. 14. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
10-es a vicces az, hogy ezzel magatokkal szúrtok ki a legjobban. Szerinted milyen munkaerő fog hozzátok menni? Aki nem kell sehova máshova vagy a jó munkaerő? Maximum ugródeszkának fognak használni, "amíg nem találok jobbat kibírom itt is, mert manapság nem lehet válogatni, de ahogy találok másikat lépek". És ha ti robotként kezelitek, ne csodálkozzatok, ha úgy is fog viselkedni, megcsinálja, amit nagyon muszáj de egyébként lesz*rja az egészet. Pedig csak annyi kéne, hogy kicsit emberként kezelitek.
2014. okt. 15. 11:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gondjaim vannak ezzel olyan szinten tudok izgulni, hogy bizony néha kellett használnom a mosdót interjú előtt. Én ezt belekalkulálom, kicsit korábban megyek. Pl. a recepición mondhatod: szeretném kicsit rendbeszedni magam, hol találok mosdót? Ebben semmi rossz nincs.

Ha interjú közben rádjön (szerintem nem fog, nekem is csak addig rossz amíg nem kezdjük el), akkor simán bocsánatot kérsz és udvariasan elmagyarázod, hogy szeretnél 5 percre kimenni a mosdóba. Ciki nem ciki ha ez van ez még mindig jobb mint bepisilni vagy beka...ni.

2014. okt. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!