Állásinterjúra megérkezéskor, ciki azzal kezdeni hogy "merre találok egy mosdót? "
Csak én vagyok ilyen, hogy ha izgulok, akkor egyfolytában wc-re kell járkálnom? Biztos vagyok benne, hogy enélkül nem bírnám végigvárni az interjút....
Ti mentek ilyenkor wc-re a helyszínen?
Igen nagyon ciki.
Nálunk elég sok interjú folyik le a napokban és már rátettünk a wc-re egy papírt, hogy üzemen kívül van.
Szerintem ciki, ugyanis az jön át, hogy egy elég macerás, körülményeskedő illető lehetsz, nem vagy képes gyorsan, időre megcsinálni a munkád, mert közben minden egyéb bajoddal vagy elfoglalva, enni kell, pisilni kell, vagy kénylemesebb ruhába kell öltöznöd, vagy zavar ez, vagy zavar az....
Ez persze lehet, hogy egyáltalán nem igaz, és nem is jellemző rád, csak épp akkor tényleg úgy jött ki, hogy szükség törvényt bont... Ilyenkor nincs mese, ha tényleg nem tudtad megoldani a mekiben, vagy a plázában, vagy a vonaton (még mindig inkább a vonaton csináld, mint a munkahelyen, ilyen esetben nincs finnyáskodás....!!!), na de ha muszáj ott elmenned, és magadtól nem látsz a folyosón klotyót, akkor kérdezd meg, hogy merre találsz,d e lehetőleg inkább a portást vagy a titkárnőt, vagy a téged behívó 1 személyt kérdezd, és ne mondjuk a több fős interjúztató csapatot, mert akkor kiröhögnek majd, és ha fel is vesznek, emlékezni fognak rá. Könnyen lehetsz a hátad mögött a Pisis Panka...
Egyébként amit fent írtam, hgoy mi jön át elsőre, az nekem azért jön, mert ismerek 1-2 ilyen embert, akik bárhova megérkeznek, rögtön a komfortérzetüket próbálják maxra állítani először, és csak után foglalkoznak a lényeges dolgokkal. Iszonyú sokat vacakolnak mindennel, állandóan várni kell rájuk, egyszerűen nem tudják pörgősen megoldani a dolgaikat és ez a munkájukon is látszani szokott.
És sajnos első blikkre inkább ez ugrik be, s nem az, hogy hopp, szerencsétlen napja van...
De ha megkérdezed, legyél határozott, és siess, ne ülj percekig a klotyón... Színleld inkább kézmosásnak...
Nálam múltkor az interjúztató jelentette ki, hogy elmegy mosdóba :D néztem nagyot. Szerintem ciki. Menj előbb, keress egy mosdót interjú előtt.
Szerintem az jön le, hogy még azt se tudod megtalálni.
Nem ciki.
Az a ciki, aki szerint ez nem természetes és nem meri megkérdezni.
Persze ne az interjú közben, meg ne késsél ezért. Előbb érj oda és mire sorra kerülsz, addigra intézd el.
(Az interjúztató nem is fog tudni róla. Hiszen egy recepciós vagy titkárnő fog eligazítani a mosdóba, és a megbeszélt időre meg már az interjúztatónál leszel.)
"Nálunk elég sok interjú folyik le a napokban és már rátettünk a wc-re egy papírt, hogy üzemen kívül van."
Mekkora taplók vagytok, és akkor pisiljen be az a szerencsétlen, ha mondjuk felfázott?
Aki tartsa az állásinterjút kibír húsz percet wc nélkül.
Nem óvodában vagyunk. Már iskolában megtanítottak arra, hogy azért 45 percet illik kibírni wc nélkül (nem is engedtek ki)
Aki meg beteg el se jön állásinterjúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!