Állásinterjúra ciki piros körömlakkal menni?
Figyelt kérdés
Irodai munkahely lenne2013. máj. 27. 16:30
1/12 anonim válasza:
Szerintem az. Közönséges, és visszataszító. Nálam esélye sem lenne az illetőnek.
2/12 anonim válasza:
Csak egyszer van eselyed jo elso benyomast tenni, ne a koromlakkon muljon szerintem. Ha mar felvettek akkor mas kerdes hogy hogyan jarsz dolgozni, de allasinterjura nem javaslom.
3/12 anonim válasza:
Igen! Azt inkább hagyd meg estére, meg amikor a pároddal vagy.
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Szerintem elegáns a piros körömlakk. Persze nem az a világos,rikító, hanem a sötétebb árnyalatú.
Ilyen körmökkel például semmi probléma nincs: [link]
5/12 anonim válasza:
Igen. Imádom a piros körömlakkot, legszívesebben éjjel-nappal azt hordanám, de egy állásinterjún még én is hanyagolnám. Ritkán mondok ilyet, de válassz inkább valami természetes színt!
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, marad a francia. Az olyan "tiszta". Nem voltam biztos benne, mennyire illene, mert olvastam elég sok mindent erről, de köszönöm a megerősítést!
2013. máj. 27. 17:49
7/12 anonim válasza:
Irodai munkához az interjúra nem való, majd az első munkanapon nézz körbe, ha másoknak is van színes akkor mehet, de az interjú tényleg az egyetlen lehetőséged, hogy eladd magad.
8/12 anonim válasza:
Nude vagy franciára fesd ki a körmöd , nagyon fontos a jó benyomás és ezek a körmök megbízhatóságot és igényességet sugall.
9/12 anonim válasza:
Franciára, vagy valamilyen bézses színűre kenném, esetleg valami mályvás kicsit barnás rózsaszínre. Vagy csak átkenném átlátszóval arra a napra, mégis ápolt a kéz, s a köröm.
De amúgy piros forever, imádom és a bordót is! :D
10/12 anonim válasza:
Engem személy szerint nem érdekel, hogy milyen a jelölt körme. Lehet zöld is, csak igényesen legyen kifestve. De sok kollégánál, és főleg férfiaknál! azonnali bukta a dolog...
Üdv.: egy HR-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!