Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehetne lefegyverezni?

Hogy lehetne lefegyverezni?

Figyelt kérdés

A részlegünk a múlt hónapban kapott egy munkatársat fiatal lány személyében, aki kedves, csinos, mindenki szerint "cuki", de azt vettem észre rajta, hogy az első héten még visszafogottabb lány mostanra már egyre több mindent enged meg magának: viccelődik,keménykedik a férfi munkatársakkal, "főnökösdit" játszik, ha nem tetszik neki valami, azt gondolkodás nélkül megmondja, és mivel mindig "cukin" mosolyog mellé, ezt eddig senki nem merte kifogásolni.

Sőt, még én sem vagyok biztos benne, hogy ezzel csak nyomást akar gyakorolni mindenkire,pozíciót akar kiharcolni, vagy pedig teljesen természetesen jön belőle,azt sem tudom, hogy lehetne lefegyverezni.

2014. okt. 4. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Közömbösség, nem kell neki figyelmet szentelni.
2014. okt. 4. 22:00
 2/3 anonim válasza:
Szerintem vágj vissza valami humoros megjegyzéssel. Ha nem veszel róla tudomást, akkor a fejedre nő.
2014. okt. 4. 22:14
 3/3 jaydee ***** válasza:
Ennyi konformista konfliktfób puhap0cs0t b@7dm3g... MONDD MEG NEKI, HOGY MI A BAJOD TE B4LF4SZ.
2014. okt. 5. 00:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!