Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kell kezelni egy ilyen...

Hogyan kell kezelni egy ilyen embert?

Figyelt kérdés

Főbb tulajdonságai: hangos, buta, erőszakos, rosszindulatú. Lételeme, hogy környezetét mindig "lenyomja", mindenkit lenéz, hülyének tart, kibeszél, holott, ha hasonszőrűekkel lenne körülvéve ő lenne a legtámadhatóbb hibaszázalékával és értelmi, érzelmi képességei szerénységével.

Ha ő hibázik "emberek vagyunk", ha te, akkor teli pofával kiröhög, vagy előadja, hogy lehetsz ennyire ostoba.

A legnagyobb probléma, hogy nem akadt emberére, mert a közvetlen kollégák közül mindenki konfliktuskerülő és nyugalmat szeretne. Persze, ha nagyon elszemtelenedik mindenki visszavág, elküldi melegebb éghajlatra, de amit én már nagyon nem bírok azok az apróbb, állandó szurkálódásai. Egyáltalán hogy veszed fel egy ilyen emberrel a versenyt, ha téged nem tölt el elégedettséggel, hogy random piszkáld és lecsapd amikor jönnek tőle a magas labdák? (Mert bőven vissza lehetne vágni mikor ő mond marhaságot, vagy ő hibázik.) Ennek híján csak védekezni tudsz, de nehezebb napokon iszonyat fárasztó.. Ráadásul ő érezheti magát győztesnek, hisz neki senki nem mondja egyfolytában, hogy milyen buta és miért nem így meg úgy csinálja a dolgát?! Neki meg egész nap be nem áll a pofája és csak néha alázzák vissza.

Az a legijesztőbb mikor találkozik egy hozzá hasonló emberrel és teljesen ki van akadva, hogy az xy-nak milyen ordenáré stílusa van és mennyire rosszindulatú. Semmi önismerete nincs.

Hogy jó egy ilyen emberhez hozzáállni? Mivel lehet elérni, hogy nézzen magába és foglalkozzon a saját dolgával?

2014. szept. 26. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Egy ilyen közönséges tapló soha az életben nem fogja észrevenni magát.A legjobb megoldás egyszerűen totál levegőnek nézni.És lehetőség szerint elkerülni.
2014. szept. 26. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Én úgy egyengettem eddig az életben, hogy az ilyen gyökerek alattam legyenek a táplálékláncban.
2014. szept. 26. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Kaján vigyor az arcon, mikor piszkálódik, ne lássa rajtad, hogy zavar a hülyeség. Magyarul körbe kell röhögni!
2014. szept. 26. 22:30
 4/11 anonim válasza:

Jaj mintha csak a volt fonokomet irtad volna le. Most gondold el h ha munkatarskent ilyen ez az ember akkor milyen lehet fonokkent. Sajnos en sem tudtam kezelni sehogyse a helyzetet pedig mindenhogy probaltam

En vegul felmondtam amit egyaltalan nem bantam meg.

2014. szept. 26. 22:32
 5/11 anonim válasza:
Ja meg annyit h a 3.nak igaza van ki kell nevetni mert azzal nem tud mit kezdeni. Persze ha az allasod a tet akkor legy ovatos. Ez egy nagyon rossz helyzet:(
2014. szept. 26. 22:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer pedig lehet hogy nem ártana ha valaki gyengéden arcon pattintaná az ilyeneket
2014. szept. 27. 11:14
 7/11 vorarlberna ***** válasza:
Sose fogod elérni. Az ilyen mindig is egy sötét pontagyú primitív ondó lesz. Egyszerűen ne vegyél róla tudomást. Nehéz, de ha nem figyelsz rá vagy csak bárgyún mosolyogsz, kineveted amikor szekál, az elkezdi kikezdeni. Utána már kezet se fognék vele reggel. Ha segítséget kérne biztos nem mennék oda akármennyire is nehéz megállni nem segíteni.
2014. szept. 27. 16:20
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Nekem néha az segít, hogy szánalmat érzek iránta, így akármekkora bunkó, inkább sajnálom, hisz nyilván egyfolytában szarul érzi magát a bőrében, meg amúgy is mindenki utálja. Másfelől nagyon bosszant, hogy "övé a világ", hisz míg más félreáll, elkerüli őt, ő mindig kiéli magát és semmi kontrollja nincs.

Már csak azt nem értem, hogy egy ilyen személyiség hogy élte túl az általános vagy középiskolát? Azért valamikor csak helyre rakták.

2014. szept. 28. 21:58
 9/11 vorarlberna ***** válasza:
Gondolj arra mennyire szeretheti a családja is....
2014. szept. 29. 04:53
 10/11 gebasz1 ***** válasza:
Vágd szájba,utána majd nem ugat.
2014. szept. 30. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!