Ti felmondanátok így?
Több, mitn egy éve dolgozm egy multinál, ahol az az érzésem, hogy kipécéztek maguknak, több megalázó dolgot tettek vele, szétrombolták az önbizalmam, sokszor sírva mentem be dolgozni. Egy időben úgy tűnt, helyrejönnek a dolgok (csapatváltás) de a csapattársaim hiába szeretnek, a vezetőség úgy érzem fúr engem. Felesleges trainingekre küldenek el (amiket egyszer már végigcsináltam, nap mint nap ezekkel a programokal dolgozm, erre megbuktatnak egy százalékkal, mintha mégsme értenék hozzá..)Az az érzésem, h csak futtatják ezeket a köröket és a végső cél az, hogy rotáljanak (elküdjenek a cégne belül más projektre)
Ezek a dolgok számomra megalázóak, ha elküldenének, az még inkább az lenne, pláne, hogy nem is érzem igazán jogosnak. Hétfőn aktiváltam magam professionon, azóta 3 fejvadász hívott, ketten már bizot,s hogy továbbküldik a pályázatomat, de ezenkívűl én is pályáztam több helyre. Jövő hétne is több interjúm lesz (ha szerencsém lesz .) ) A mai napon ezzel a megbuktatással, elszakadt a cérna, a felmondólevelemet megírtam de többen mondják, h amíg nem biztos, h lesz másik állásom, addig ne adjam be. Ami igaz is, sokáig én is így kalkuláltam de ezt a porig alázást nem szeretném eltűrni. Emelllett kapok még 1 havi fizut, két havi cafeteriát, illetve van megtakarításom is. Persze nem biztos, hogy sikerül vmelyik munka a jelenlegiek közül, de azt Sem szeretném, hogy továbbra is alázzanak és éreztessék azt, hogy egy szar vagyok.
Szerintetek ostobaság lenne így felmondani?
1. nincs családom, 23 éves vagyok, egy szobát bérlek
2. mint mondtam, mos tkaptam fizut, jár még 1 havi plusz van megtakarításom, ami nem pár százezer Ft
3. Évikig? Kicist több, mitn egy éve vagyok itt tavaly júliustól
4. megvárjam, amíg esetleg kirúgnak? és még ezzel is belémrúgnak?
Szerintetek ostobaság lenne így felmondani?
Szerintem igen, de a nekem tök mindegy, mit csinálsz, nem én leszek hajléktalan, ha elkúrod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!