Hogy reagáljak erre? Direkt csesztet a fönök?
Figyelt kérdés
Az van, hogy kb egy honapja elkezdtem dolgozni egy fagyisnál, szezon vége van még két napot megyek dolgozni.. de nagyon r.hadék velem, nagyon bánt..tegnap is történt egy kis incidens..mert ugye ö alapjáraton ilyen burkoltam beszologat, amiket én veszek is, vagyis vagy reagálok rá, vagy nem, tehát már megszoktam viccnek veszem fel az egészet.. és tegnap is voltak ilyen burkolt beszolásai és én is uyganugy vissza szoltam.. és neki ez nem tetszett és elkezdett a vendégek közé kiküldeni hogy kérdezzem meg, hogy miért piszkálta igy meg ugy a fagyiját, stb, tehát ilyen idétlen modon.. albán a csávo 34 éves, egy m.csk.s diszn. ..én meg szépen megoldottam a helyzetet mosolyogtam nem vettem fel a baszogatását erre ö megmondta hogy sajnálja azt a pasit aki majd a barátom lesz mert milyen nehéz velem.. konkértan majdhogynem lehülyézett, mivel látta, hogy az eddigi sértéseit nem vettem magamra.. nekem ugy elkezdtett remegni a kezem, mi köze hozzá? hogy jön ö ahhoz, hogy ilyet mondjon? nemtudom ilyenkor mit reagáljak és direkt de dirket folyamatosan cseszeget, csettint ha kell vlmi, ugy viselkedik hozzám, mint az utolso kutyájával..még 2 nap van, de az elözö lány aki otthagyta egyik naprol a másikra annak olyan levelet csatolt a felmondáid szerzödés mellé, hogy komoly bajba is kerülhet..attol tartok h engem is meg akar majd szivatni..mit tegyek? nem merem otthagyni, de érzem hogy ez már tullépte a határt..2014. szept. 22. 10:42
21/23 A kérdező kommentje:
Hát azt várja szerintem h megosszam vele a magánéletem dolgait,deén ezt nem teszem probálom kikerülni a kérést,és visszaszol h miért nem válaszolok csak hebegek habogok, kicsufol.. és ezért vok neki unszimpatikus.. nem elsö munkhaely épp ez az, hogy máshol ilyet nem tapasztaltam..
2014. szept. 22. 12:35
22/23 anonim válasza:
Mindegy,ezt a 2 napot már bird ki.Ha ezt az 1 hónapot valahogy átvészelted,akkor szerintem nem érdemes már ugrálni.
23/23 anonim válasza:
Akkor meg az van, hogy nyomult volna rád, de látja hogy ezekre nem válaszolsz, és bántja a kis egóját hogy nem vagy vevő rá:)) És ezért inkább cseszeget, mert sértve érzi magát. Két napig még bírd ki, de amúgy alapszabály hogy ha lehet, ne dolgozz külföldinek, albánnak töröknek arabnak, mert azok hajlamosak vagy fűzögetni, vagy ha ez nem megy, akkor csicskáztatni. Persze magyar főnökök is tudnak szemetek lenni, de én nem láttam annyiszor, h ok nélkül szemétkednének, mint ezek a keletről szabadultak... Akik még ráadásul alapból lenézik a nőket, más a felfogásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!