Az van, hogy kb egy honapja elkezdtem dolgozni egy fagyisnál, szezon vége van még két napot megyek dolgozni.. de nagyon r.hadék velem, nagyon bánt..tegnap is történt egy kis incidens..mert ugye ö alapjáraton ilyen burkoltam beszologat, amiket én veszek is, vagyis vagy reagálok rá, vagy nem, tehát már megszoktam viccnek veszem fel az egészet.. és tegnap is voltak ilyen burkolt beszolásai és én is uyganugy vissza szoltam.. és neki ez nem tetszett és elkezdett a vendégek közé kiküldeni hogy kérdezzem meg, hogy miért piszkálta igy meg ugy a fagyiját, stb, tehát ilyen idétlen modon.. albán a csávo 34 éves, egy m.csk.s diszn. ..én meg szépen megoldottam a helyzetet mosolyogtam nem vettem fel a baszogatását erre ö megmondta hogy sajnálja azt a pasit aki majd a barátom lesz mert milyen nehéz velem.. konkértan majdhogynem lehülyézett, mivel látta, hogy az eddigi sértéseit nem vettem magamra.. nekem ugy elkezdtett remegni a kezem, mi köze hozzá? hogy jön ö ahhoz, hogy ilyet mondjon? nemtudom ilyenkor mit reagáljak és direkt de dirket folyamatosan cseszeget, csettint ha kell vlmi, ugy viselkedik hozzám, mint az utolso kutyájával..még 2 nap van, de az elözö lány aki otthagyta egyik naprol a másikra annak olyan levelet csatolt a felmondáid szerzödés mellé, hogy komoly bajba is kerülhet..attol tartok h engem is meg akar majd szivatni..mit tegyek? nem merem otthagyni, de érzem hogy ez már tullépte a határt..
Én is voltam főnök, és aki visszapofázott, az nagyon gyorsan megkapta a felmondását.
Kiadtam a munkát, ma ezt és ezt kell megcsinálni. Aztán amikor nyafog, meg jön, hogy neki diplomája van és ő nem fog levelet legépelni, akkor megmutattam neki, hogy merre van az ajtó. Érdekes módon ilyenkor elakadt a szavuk. Dolgozni akar vagy nyafogni? Utolsóra nincs időm.
2014. szept. 22. 11:38
12/23 A kérdező kommentje:
Az oké, de nem támadod a magánéletévelés nem vájkálsz benne.. ha a munkájával van valami gond azt jelzed felé ha ne hajlando változtatni a hozzáállásán akkor én sem tudnék okosabbat, mint kirugnám, pláne ha mellé még feleselne is.. de mikor folyamatosan ott van melletted és minden egyes kis szarságér, már azért szol, hogy hogy veszem föl a fayiskanalat na az már nem normális.. és beszologat még mellé.. ez a nem normális..
2014. szept. 22. 11:41
13/23 anonim válasza:
ma 11:38
Nos kedves utolsó!Akkor tisztázzunk valamit!Én személy szerint és szerintem a legtöbb ember,ha normálisan megkérik,akkor megcsinálja a feladatot.Én engem ha megkér a felettesem akkor bármikor eleget teszek neki!DE!!Mivel nem a seg..géből rántott ki és nem ő sz..arta a spanyolviaszt,ezért elvárom hogy normálisan kérjen meg.Mert nem vagyok a rokona,se a kutyája,nem mellesleg nem a seg..géből rántott ki!Szóval ha nekem valaki elkezdene csettingetni vagy durva,csúnya hangnemben beszélni,ideig tűrném,de egy idő után,mehetne a sebészeti ambulanciára hogy a kis orrocskáját igazitsák ki eredeti állapotban.Szóval ehhez mérten beszélj kutyául az alkalmazottal,mert lehet hogy jól szájon ver esetleg.Nem mellesleg,tudod van az a mondás,hogy olyan az adjon isten amilyen a fogadj isten.Tehát ha te bunkó vagy egy alkalmazottal és semmibe veszed,akkor ne várd hogy téged tiszteljen mint főnök!Márpedig egy főnök nem attól lesz méltó a főnök szerepre,ha úgy beszél az alkalmazottal mint egy kutyával.Az ilyet csak egy szociopata baromnak fogják gondolni és még a híre is elmegy..
2014. szept. 22. 11:47
14/23 anonim válasza:
* mármint bocsánat,olyan a fohadj isten amilyen az adjon isten..
2014. szept. 22. 11:54
15/23 anonim válasza:
Mint írtam, nincs mentség a főnök viselkedésére, ami a magánéletben vájkálást illeti. Én soha nem voltam ilyen.
2014. szept. 22. 11:56
16/23 A kérdező kommentje:
Csak nemtudom, hogy hogy reagáljak..mikor ilyeneket szol be? Mert ha elhallgatok akkor azért szol be tovább, hogy kao én most haragszok, ha meg visszaszolok akk megaz a baj.. és mivel dolgozok neki igy ugye jövök megyek hozzányulok dolgokhoz és azokban keresi a hibát kötkedik..
2014. szept. 22. 11:58
17/23 anonim válasza:
Amúgy nem értelek kérdező!Már 1 hónapot lehúztál ott azt írtad,és hogy már csak 2 nap van hátra!Az a 2 nap nem ku..rva mindegy már ha eddig elviselted?Vagy mint írtam,ha ennyire nem akarsz már menni,menjél be,kérd el a pénzed,aztán megmondod többet nem jössz!Mitől félsz ennyire de komolyan?Ha kifízet megkapod a pénzed,aztán elfelejted örökre.Ennyi.Aztán fenyegetőzzön kit érdekel?Mert mit fog csinálni?
2014. szept. 22. 12:07
18/23 A kérdező kommentje:
Hát csak ez a tegnapi tulmetn a határon és persze a másik csajjal akivel váltjuk egymást azzal tök normális meg minden, ahogy engem meglát megváltozik a viselkedése a hangszine és látom rajta h ö huu de lovon érzi magát, h velem ugy viselkedhet ahogy akar..
2014. szept. 22. 12:11
19/23 anonim válasza:
Szerintem akkor vagy bejössz neki és azt várná hogy nyaljál neki és kedveskedjél,vagy egyszerűen unszimpatikus vagy neki.Vagy lehet azért vagy unszimpatikus neki,mert lehet hogy vissza szóltál neki.Amúgy mennyi idős vagy?Első munkahelyed vagy mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!