Mit lehet tenni- a családi nyugalom érdekében is- a munkahelyi megaláztatás ellen?
Figyelt kérdés
A férjemet éri minden nap megaláztatások sorozata két kolléganő részéről. Kinevetik, lefitymáló megjegyzéseket tesznek, szóba sem állnak vele, szabotálják a munkáját. Teológus végzettségű, de ezzel is gúnyolják, provokálják. Az egyik csaj egy havi ismeretség után azt mondta a szemébe, hogy rendkívül unszimpatikus neki, nem akar vele dolgozni. A múltkor pl. eltűnt az asztaláról egy dosszié és megkérdezte az egyik nőt, hogy tudja-e hol van az akta. Mire ő: hol lenne, megettem!!! Kérjed szépen Tamás! Erre a férjem szépen kérte és megkapta az aktát. Azt gondolom, én úgy vágtam volna a csajt szájon, hogy a foga repült volna ki. Lehet, hogy én is hibás vagyok, sokáig mondogattam neki, hogy ne foglalkozz velük, nézz át rajtuk, ne válaszolj vissza Te is sértőt, de most már a fele sem tréfa. Rendkívül feszült, már akkor is, ha indulni kell dolgozni, hasmenése van, tegnap 170/100 volt a vérnyomása. Nem akarom, hogy belebetegedjen. Állást keresünk már vagy fél éve, de még nem jött össze semmi. Eléggé speciális a végzettsége. Nem tudom már, hogyan segíthetném őt. Ti mit tennétek?2014. júl. 29. 15:19
31/32 anonim válasza:
Emailozni nagy fonoknek, cc. kisfonoknek.
32/32 anonim válasza:
Csatlakozom azokhoz akik szerint az ilyen munkahelyet ott kell hagyni.
Annak nincs értelme hogy gyomorideggel megy dolgozni a férjed.
Én férfi vagyok, nyári munkán dolgoztam középkorú nõkkel egy munkahelyen, tehát szó nem volt arról hogy én valakinek elvenném a munkáját, de kezdetektõl fogva ellenségesek voltak. Nem kekeckedtek velem soha, de bármit kérdeztem úgy válaszoltak mintha muszály lett volna. Egy nyáron voltam ott, lett volna lehetõségem menni minden nyáron, de soha többet nem mentem arra a helyre.
A férjed ott rontotta el hogy a legelején hagyta a dolgokat igy elfajulni. Teológusként én egy csendes embernek gondolom, igy könnyebb dolga van a két hárpiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!