Fiúként felvehetek munkahelyre, irodába szandált? És ha igen, oda is csakis zokni nélkül, ugye?
Figyelt kérdés
Nincs dress code nálunk. Nagyon meleg a zárt cipő már nekem is. Vettem egy rendes szandált, elég zárt is, csak a sarkam meg a lábujjaim vannak ki belőle. Felvehetem odabentre időnként?2014. júl. 27. 14:46
11/29 anonim válasza:
Szóval egy irodában dolgozol, ahol minden bizonnyal a férfiak többsége - az igényesebbik része - inget, farmert, elegáns cipőt visel. Te meg képes lennél zokni nélkül szandálban megjelenni egy irodai munkahelyen? Dress code hiánya ide vagy oda, ez akkor is ENYHÉN igénytelenségre utal. Én már gyerekkoromban ki nem állhattam a szandált, gusztustalan :D eszembe nem jutna hivatalos/vagy nem hivatalos útra zokni nélkül menni...
12/29 anonim válasza:
Én a főnököd helyében úgy kirúgnálak, ha meglátnálak szandálba, hogy jaj :D
13/29 anonim válasza:
Kedves Noname0000! Ha nincs dresscode, akkor valószínűtlen, hogy ilyen elegánsan öltözne a többség...és általában azért nincs egy cégnél előírás, mert azt szeretnék, h.a dolgozók úgy öltözzenek, ahogy nékik kényelmes. Egyébként mi számít egy olyan cégnél, ahol a dolgozók nem találkoznak az ügyfelekkel szemtől-szembe? Hogy hogy dolgoznak, vagy hogy hogyan öltöznek? Ha te egy szandál miatt kirúgnál valakit, az rólad mond el sokat...
14/29 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy nincs dress code elvárt/elvárható, hogy mindenki igényesen, stílusosan jelenjen meg, és ne turista öltözékben, nem igaz?
Márpedig a szandál igenis turista öltözék.
15/29 anonim válasza:
Ott ahol ÉN dolgozom, ott sincsen dress code. Mégis mindenki igényesen öltözködik. Legtöbb elegáns póló, farmer, vászonnadrág, bőr/vászoncipő. De mégsem szandál, könyörgöm. :D
16/29 anonim válasza:
Ott, ahol viszont ÉN dolgozom, itt is mindenki igényesen öltözik, de sokan hordanak az irodában szandált, papucsot vagy járnak mezítláb.
17/29 anonim válasza:
ja, és rövidnadrág, amitől gondolom szintén sokkot kapnál. :)
18/29 anonim válasza:
Érdekes egy cég lehet, ahol lehet munkahelyen mezitláb járnak az emberek :D Azt hiszem, nyújtanám is be a felmondásom :D
19/29 anonim válasza:
Érdekes egy cég/munkahely lehet, ahol mezitláb járnak az emberek*
20/29 anonim válasza:
"Érdekes egy cég/munkahely lehet"
Jaja, fura egy hely, alig 100 ezer alkalmazottja van világszerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!