Fiúként felvehetek munkahelyre, irodába szandált? És ha igen, oda is csakis zokni nélkül, ugye?
félig off,
A szandált a homokosoknak találták ki!
4-es vagyok!
Szerintem egy pasin a szandál intimitás szempontjából totál gusztustalan.Zoknival pedig egyenesen hányás.Azért gyártják,mert tele van a világ hajnali gyerekekkel,akik megvásárolják,tehát el lehet adni.
Sokszor elnézek ilyen kínai turistákat(Budán pl.),megy vazze,félretaposott szandál,hátizsák,csurog a nyála akkora hycomat,és bámunja a Citadellát pl.
Erről ennyit...
No,a lényeg,hogy szerintem,és még sokak szerint gáz,ciki a szandál viselete,egy zenei számban éneklik is,hogy ciki a szandi...stb.
Az intimitás részét úgysem érted.
De viszont sokan hordják,és imádják a szandit.
Tehát egy irodában simán fel lehet venni.Az nem egy lakatosműhely,ahol munkavédelmi szempontból nem engednék a viseletét.
(csak nem szabad lehajolni semmiért XD)
"a lényeg,hogy szerintem,és még sokak szerint gáz,ciki a szandál viselete"
Sokak szerint meg egyáltalán nem. Most akkor kinek van igaza.
"egy zenei számban éneklik is,hogy ciki a szandi...stb. "
Hmm, ez szintén meggyőző érvelés. Ha egy számban éneklik, hát akkor azzal nem lehet vitába szállni. :D
"Az intimitás részét úgysem érted. "
Hát nem, de ha elmagyaráznád, talán megérteném, ez tényleg érdekel, hogy itt mire gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!