ALDI-ban ember számba veszik a dolgozókat?
SPAR-ban dolgozom és eléggé rosszak körülmények. Úgy tesznek mint egy kutyának. Nem lehet enni a vizet is kutyafuttában isszuk, még az is meg van szabva mikor lehet wc-re menni. Mindennap van másfél 2 óra túlóra ami nincs kifizetve. Hétvégén 12 órát kell dolgozni. Hetente 3* van osztott műszak ami azt jelenti hogy reggel megy az ember fél 6-tól 11-ig majd 15-től este fél 10-ig ami nem biztos hogy annyi és másnap simán beírnak reggelre nem számít hogy vidéki.
Most akarok jelentkezni az ALDI-ba csak félek hogy ha esetleg be is jutnék ugyanez lesz és megbánom.
Mi a véleményetek?
Most őszintén!
A jelenlegi helyzetnél még lehet rosszabb? Max. a kevesebb fizu, bár gondolom itt sem keresed halálra magad, ha már nem fizetnek ki.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezt a túlóraeltussolást ésszel csinálják. Gondolom nincs semmi igazolás, hogy Te most túlórázol.
Én is őszinte leszek. Hasonló helyzet magyar üzletláncnál, még régebben, senki ne azonosítson be semmit, mert nem tud.
A dolgozók közül páran beintettek, a többiek nem, mert nem akarták elveszíteni a munkahelyüket. Én ugyan könyvelő voltam, de a minket is ugráltattak, ráadásul nálunk még túlóra sem volt, csak annyi munka, hogy nem lehetett 8 órában elvégezni. Nos, perre ment a dolog, és megnyertük. Persze, senki nm akart utána már ott dolgozni, de nekem akkor is az a véleményem, ha birka módjára mindent eltűrünk, akkor nem is fog változni semmi.
Ja, az Aldiban is ugyanez fog várni rád.
A LIDL-ben rendszeres vásárló vagyok, és csodálkozva nézem, hogy a kasszából kiugrálva a pénztáros tologatja vissza a kocsikat a távozó részből a bejövő részbe. És nem egy kis vidéki, eldugott hely, hanem Budapesten a Nyugatinál, a Bajcsyn lévő Lidl.
Gondolom az aldiban is ugyanez a helyzet, multi az multi, egy szar. Bár addig nem tudhatod biztosra, amíg ki nem próbálod.
Ha meg munkahelyet váltasz, akkor úgysem veszítesz semmit, dobd fel őket a francba! Ha már ennyire nem tisztelik a munkásaikat, akkor simán megérdemelnék.
Az első válaszolónak soha az életében nem volt munkahelye az is biztos.
"Próbálj meg a közszférában elhelyezkedni,pl.: önkormányzat, stb."
Jó ötlet, ugyanúgy sz@rt se fizetnek, de legalább dolgozni sem kell érte.
A 17-es pedig nem mondott hülyeséget, és a 18-assal is egyetértek, minden pontban.
Azért ebben az országban nem megy túl jól az összefogás mint ahogy azt sokan itt javasolják. Aki félti a munkáját (és fôleg aki már nem huszonéves hanem 40 feletti) azok nem fognak semmit tenni azügyben hogy valami is megváltozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!