Munkahelyen (pénzügyi terület, közigazgatás) mennyire vállalható fel, ha az ember meleg?
Kolléganőim folyton kérdezgetik, hogy jóképű, független, értelmes srác létemre hogyhogy nincs barátnőm. Mi történhetne, ha elmondanám, hogy barátnőm tényleg nincs, viszont barátom van?
27/F
Aki a pncit nem ismeri, annak csak egy dolgot mondhatok, hogy isteni :)
Gondolom, ha elmondanád neki, akkor ő elmondaná a barátnőjének, az ő barátnője pedig az ő barátnőjének, 2-3 nap múlva mindenki arról beszélne, hogy Lacika a számviteleseknél langyos, onnan kezdődnének az ugratások, vicces beszólogatások, megjegyzések, senki nem venne komolyan.
Vagy! Korrekt módon reagál a dolgokra, megtartja a titkod, ha pedig kiderül, akkor a kollégáid továbbra is "ember" számba fognak venni.. ja de várj, MO-n élünk, akkor inkább az első :)
Amúgy, nem az én dolgom, meg nem is ide tartozik..de MIÉÉÉÉRT?
Próbáltad már nővel egyáltalán?
"Amúgy, nem az én dolgom, meg nem is ide tartozik..de MIÉÉÉÉRT?
Próbáltad már nővel egyáltalán?"
És Te próbáltad már férfival? Nyilván nem és azért, mert Te a nőkhöz vonzódsz szexuális értelemben, én viszont nem.
Magyarorszagon semennyire, nulla a tolerancia. Kulfoldon siman. Nekem pl az egyik oldali szomszedom egy homoszexualis par -orokbefogadott gyerekeket nevelnek, a gyerekem iskolajaban meg az egyik alsos tanito meleg -az egyik legjobb pedagogus, akihez szerencsem volt.
En a helyedben nem osztanam meg a kollegaimmal a szexualis hovatartozasomat, max akkor, ha annyira joban vagyunk.
Sajnos igazat kell adnom az elöttem szoloknak abban, hogy Magyarorszagon nem valami tolerans az atlagember.Ha elmondod, akkor eddig Pista voltal a jo munkaerö, most meg Pista leszel aki meleg, de azert jo munkaerö...Nem mindenkinek, de több embernek.
Egyebkent meg senkinek semmi köze hozza, hogy kivel jarsz. Ha hetti lennel, akkor vagy az lenne, hogy miert nem veszed mar el a baratnöd, ha hazasok vagytok miert nincs gyerek, miert nincs meg egy gyerek, miert valtok, miert csalod, miert csal ö, miertmiertmiert? Az emberek szeretnek vajkalni masok eleteben.
Ha kerdezik, mondd azt, hogy azert nincs baratnöd, mert nem akarsz. Miert nem? Azert meg igy azzal lehetsz, akivel csak akarsz. Miert nem akarsz megallapodni? Majd, ha eljön az ideje.
En mar nagyon profin, adok kiterö valaszokat, bar nalunk a kerdes: Mar negy eve hazasok vagytok, gyerek mikor lesz?
Elözö vagyok, meg az elsö valaszolonak meg annyit, hogy nyilvan nem a kerdezö döntötte el magaban egy unalmas pentek delutan, hogy ö akkor most meleg lesz.
Es ha nem vonzodik a nökhöz, nem akarja kiprobalni öket, akarmekkora csodat is igergetsz neki. Kiprobalod egy ferfival, ha azt mondom, hogy uramatyam, a pasik aztan olyanokat csinaltak velem, hogy hümegha..
Ennyi erövel nekem is ajanlgathanad a csajokat, ugy ahogy en ettöl nem leszek leszbikus, a kerdezö se lesz hetero.
Örülj neki, egy verelytarssal kevesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!