Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen (pénzügyi terület,...

Munkahelyen (pénzügyi terület, közigazgatás) mennyire vállalható fel, ha az ember meleg?

Figyelt kérdés

Kolléganőim folyton kérdezgetik, hogy jóképű, független, értelmes srác létemre hogyhogy nincs barátnőm. Mi történhetne, ha elmondanám, hogy barátnőm tényleg nincs, viszont barátom van?

27/F

2014. jún. 20. 18:49
1 2
 11/12 anonim válasza:

Te ismered a kollegáidat, neked kell tudnod. Ha jóban vagy velük, nem hiszem, hogy gond lenne... Lehet hogy a legközelebbi ilyen beszélgétésnél poénosan kellene indítani: - Mit szólnátok, ha barátom lenne?

Akár még jól is elsülhet a dolog...

2014. jún. 23. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez a "senkinek semmi köze hozzá" addig igaz, amíg nem kell közvetlen kapcsolatban lenned sok emberrel a munkahelyeden. Előbb-utóbb ez úgyis kiderül, akárhogy titkolózunk. Én sosem titkoltam, hogy meleg vagyok, de nem is ezzel indítottam a munkahelyemen. Igaz én szállodában dolgozom, ahol az ilyesmi megszokott, de melegként mindenkinek olyan szakmát kell választani, ahol elfogadóbb a környezet.
2016. jún. 6. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!