Rugtak mar ki Titeket munkahelyrol? MI volt a menete Nalatok az egesznek?
En most kirugas kozeli allapotban vagyok ezert erdeklodom..
;(
Koszonom a valaszokat.
2 hónapja vagyok a mostani helyemen, a munkaköröm az összeszerelő sorok ellátásáról szól, képzelj el egy gurulós polcos kocsit amin alkatrészekre van szedve egy akkumulátoros fúró pl..
Ha lemarad valami alapanyag, és kimegy a kocsi úgy, megállhat a sor hisz nem tudnak miből beépíteni az épp aktuális szerelési fázisban..
Na most nálam pont ma ez volt az egyik probléma. Lemaradt 2 körig a betétlap a szerszámos dobozról, és addig nem lehet tovább vinni a szerelő fázisba. 3 percig állt a sor, ezt bónuszmegvonással díjazzák előszeretettel.
Odakerülésemkor 2 hét sem telt el, miattam nem jött ki a raktárból burkolat 20 percig, ugyanis csak ilyen idő intervallumban jár a kamion, akkor 7 percig megálltak, és kaptam is levonást
Hívott már be a logisztikai osztály főnöke, hogy hallotta sok a probléma, mondom ha ezek komoly gondnak minősülnek, akkor más soha ne hibázzon.
Fenyegetett azzal hogy megválunk egymástól ha előfordul, hozzáteszem pont Ma volt a második sormegállás
Most már inkább átnézem kétszer mielőtt útnak indítom a szerelő kocsit, és nem lesz belőle gond.
Ajánlom figyelj oda Te is már amennyiben a munkádba kötnek bele
24F
Behívtak a HR-re, ott csak ennyit mondtak, hogy ürítsd ki a szekrényedet aztán gyere vissza aláírni a papírokat...
5 perc alatt lapátra tettek :D
Koszonom a valasszokat.
De valami elojele csak volt annak h nem fogtok a munkahelyeteken dolgozni,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!