Hogyan csalogassam be az embereket egy szepseg szalonba?
Sziasztok! :)
Most keszulok eletem elso probanapjara...
Egy hotel szepsegszalonjaba kell vagy kene becsalnom a kulfoldi (!!!) vendegeket egy-egy kezelesre. Ez utan jutalekos rendszer van.
Szoval ninca valami jo tanacsotok? :D
Marmint a temaval kapcsolatos alapkifejezeseket tudom, angolom folyekony...
Csak valahogy nem is tudom...mosolyogjak es kezdjem a nagy monologot? :D
Bunkosag korosodo noknek borfiatalito-ranctalanito kezelest ajanlani? :S
Mi az, amivel biztosan be lehet oket fogni? :D
Valami tanacs? :/
Meg az is a problemam, hogy most betanulhatom a dumat, de lehet, hogy random kerdesekkel bombaznak es akkor mi lesz? Mert megiscsak ez az elso napom... Vagy...ez hogy megy? :D
Elore is koszi szepen a valaszt!!! :) ^^
Allj ki szendvics tablaval, meg beszelned sem kell.
Ne haragudj, de ez nem munka. Szepseg szalon vagy XXX szalon?
Hát szerintem ezzel a bőrfiatalító dologgal nagyon meg lehet szívni, én egy ideig ránctalanítókat árultam és volt, hogy bejött egy 30as nő, hogy kéne valami krém, hát én ajánlottam megelőzésre, erre kiderült, hogy a nagymamának lesz szülinapja...:D
Ha beszélsz angolul akkor nem lesz probléma, ha nem beszélsz akkor meg mit csinálsz ott?:D Gondolom alapvető kérdésekre tudsz válaszolni, nem lesz gond.
Amúgy meg egyszerűen köszönj a vendégeknek és kérdezd meg, hogy nem szeretnének valamilyen kezelést? Ha látod, hogy érdeklődnek akkor nyugodtan felsorolhatod a szolgáltatásokat vagy kérdezgesd őket arról, hogy milyen a bőrük, stb.
Ha látod, hogy valaki nagyon a szalon felé nézeget azokat kérdezd elsősorban mert ők azok leginkább, akik gondolkoznak azon, hogy bemenjenek-e.
3-as,
A marketing tanulmanyod ebben az esetben nem mukodne. 5% engedmeny az semmi olyan szolgaltatashoz ami nem szekseges, hanem luxus vagy hobbi.
Kulfoldieket nem kerdezunk meg utcan, hogy 40-en feluliek e. Nagy illemtelenseg, kerekre nyilt szemmel neznenek.
Juj, de meg fogod te még szívatni az embereket ezzel a munkával :( Hát legalább nem fogyasztószert kell tukmálnod, lekövérezve ezzel azokat, akiknek ajánlgatod...
Elég sokat utazunk, de ha engem a hotel kapujában letámadna valami fiatal kis luvnya (azaz hostess) hogy nekem szükségem van arckezelésre és ő ajánlja ezt meg azt a szalont, hát nagyon elcseszné az egész napomat... eleve gondolkozz már, nyilván otthon mindenkinek megvan a kedvenc szalonja, idegenhez ajanlás nélkül, külföldön, ideális esetben még szemöldökszedést sem bíznék, főleg ilyen szalonban, ahol lasszóval kell vendégeket fogni... hát sok sikert és próbálj minél kevésbé belegázolni a szegény, gyanútlan turistanők lelkébe :/
13;13-as,
Ne feltsd a turistakat. Csak mosolyogni fognak, fejet razva. Egy-ketto elbeszelget majd es megigerik, hogy egy masik alkalommal termeszetesen be fognak menni. Milyen kozmetika szalon ez, hol lehet, ahol lasszoval kell behuzni a turistakat?
Heeeej!
Nem vagyok luvnya... -.-''
Folyekony az angolom, mondom, csak nehany tanacsert jottem ide...
Konnyen teremtek kapcsolatot. Angollal semmi baj.
Ez az akcios duma kulonben jo volt. Azert koszi! :)
Alapvetoen az a baj, hogy diakmunkasok kulon vannak eligazitonak, tehat igy az o munkajukat vennem el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!