Szerintetek mivel lehet feldobni egy kocsmát, hpgy több legyen a bevételem, és hogy több ember jöjjön? Mivel csalogassam vissza az embereket?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 19:44
1/12 anonim válasza:
egy tv-vel hogy nézhessék a foci vb-t:)
vagy bulikkal esetleg ha megengedhető akkor árcsökkenéssel
2/12 anonim válasza:
Tábortűz közepébe dobott gázpalackkal.
3/12 anonim válasza:
20:16 vagyok.
A palack feldobja, a biztosító fizet, sok ember megnézi.
4/12 anonim válasza:
HA AZ ENYÉM LENNE ÉN VAGY HA ÉN LENNÉK ENNEK A KOCSMÁNAK A VEZETŐJE ÉN PROGRAMOKAT CSINÁLNÉK PL/DARTS VERSENY BILIÁRD VERSENY PÓKER VERSENY DE SAJNOS NEM TUDOM MEKKORA A HEISÉG ÉS NEM TUDOM MIRE VAN LEHETŐSÉGED de lenne egy pár ötletem de a hoz látnom kéne ezt a kocsmát de az biztos csöveseket még a környékről is elzavarnám.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! tv van.:-)
Hát 1 nagyobb és egy kisebb helyiségből áll! Olyan kis otthonos az egész, kandalló meg ilyenek!
Szivesen várok még ötleteket:-)
2010. jún. 23. 22:55
7/12 A kérdező kommentje:
Hogy hogy hol van? Egy faluban.
2010. jún. 24. 13:03
8/12 anonim válasza:
Faluban dartsgéppel és falusi dartsversennyel havonta mindig fizetés utáni első hétvégén. Egy ismerősöm ezt csinálja. Esetleg billiárdasztalt bele és egy játékgépet is. 28L
9/12 anonim válasza:
Amivel minket megfogtak visszatérő vendégnek az volt, hogy a megrendelt italok mellé ingyen hozták a ropit (kis ráfordítás megveszed nagy kiszerelésben), beengedik a kutyát, külön kérés nélkül hozzák neki a vizet.Bizonyos fogyasztás után ajándékot adnak. Pl. most 2 fél literes kóla után egy vb-s pohár. Biztos nekik sem kerül pénzbe, különben nem adnák, bár nem tudom. Apró dolgok, amik mégis nagyon jól tudnak esni az embernek.
10/12 anonim válasza:
szép és olcsó csajokat alkalmazz....minden értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!