Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez már lenézés?

Ez már lenézés?

Figyelt kérdés
Van egy jómódú ismerősöm, túl van a 40-en. Több vállalkozása is van. Múltkor adott fel hírdetést újságba, pontosabban a titkárnője, hogy sofőrt keres teherautóra. De alig jelentkeztek, majd megkérdezte tőlem, hol hirdessen még, mert nem vesznek újságot a munkanélküliek stb? Ő kérdezte így. Én erre mondtam, ott az internet, ott többen keresgélnek. Erre rám förmedt, hogy azt hiszem, egy munkanélküli sofőrnek van internete és számítógépe? Amit azok a buta emberek be se tudnak kapcsolni. Teljesen ki volt akadva, és akkor éreztem, hogy nem kicsit, nagyon lenézi az embereket. Csak mert neki van vállalkozása, meg minden egyéb luxus dolga. Nem szeretem vele tartani a kapcsolatot, mert eléggé sznob alak.
2014. máj. 29. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Ne segíts neki ,jobb ha megkíméled a szerencsétlen munkakeresőket egy ilyen főnöktől.
2014. máj. 29. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Azon kívül hogy teljes mértékben lenézés, burokban él, egy elmaradott primitív ember.
2014. máj. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!