Bántó kollégával mi tévő legyek?
Egy irodában, egy számítógépen kell dolgoznunk. Ma már felmondtam,mert nagyon piszkál, bánt, lejárat. A felmondásnak a főnököm nem örül. Megbeszélni sem tudtuk, csak összevesztünk újra. Régebben jobb volt a viszonyunk, viszont ez már teljesen elmérgesedett. Félek, hogy belepiszkál a munkámba, vagy nem is tudom. Pénzzel dolgozom. Ő elég hanyag. Pont emiatt alakult ki a helyzet, a sok lógása miatt, mert nem tetszik, hogy megvárja a munkája.
Nem tudok, nem is nagyon akarok vele dolgozni. Hiába próbáltuk megbeszélni ma is. Mit tennétek a helyemben?
Köszönöm, de sajnos nem voltam elég erős. Bár igazam lett, mégis felmondtam. Nem akarok úgy dolgozni, hogy folyamatosan rugdosnak.
Lehet, hogy megfogom bánni, de tudom, hogy nem tudnék folyamatos feszültség alatt jól teljesíteni. Sajnos ez így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!